JR-Tools Oy vahvistaa lastuavien työkalujen huoltopalveluaan

Suomen suurin metalliteollisuuden lastuavien erikoistyökalujen valmistaja ja jälleenmyyjä JR-Tools Oy vahvistaa huoltopalveluaan. Uusin kone­investointi tuo lisää kapasiteettia vierintäpistoterien huoltoon. Lisäksi yritys on ottanut käyttöön uuden tarroituspalvelun uusille ja huolletuille työ­kaluille.

Jyväskylän Tikkakoskella toimiva JR-Tools Oy on vahvistanut huoltokapasiteettiaan hankkimalla uuden vierintäpistoterien teroitukseen suunnitellun koneen. “Koneinvestoinnin myötä vierintäpistoterien huoltokapasiteetti on saatu moninkertaistettua ja huoltojen toimitusaika on myös lyhentynyt merkittävästi”, sanoo JR-Toolsin myyntijohtaja Veli-Matti Uusitalo.

Yritys on myös lanseerannut uuden tarroituspalvelun, joka mahdollistaa tuotetietojen helpon ja nopean merkitsemisen sekä uusiin että huollettuihin työkaluihin. Työkalun muovituubiin kiinnitettävään JR-Tarraan voidaan tulostaa tuotetietojen lisäksi myös viivakoodi. “JR-Tarraa lähdettiin kehittämään asiakastoiveiden pohjalta. Asiakkaillemme on tärkeää, että työkalujen vastaanotto ja varastointi on nopeaa ja vaivatonta”, kertoo JR-Toolsin toimitusjohtaja Pasi Rönn.

Lastuavien työkalujen huoltopalvelun jatkuva kehittäminen on yksi JR-Toolsin toiminnan kulmakivistä. Pahimpana korona-aikana huoltopalvelun merkitys korostui, sillä monet asiakkaat halusivat mieluummin huoltaa olemassa olevia työkalujaan kuin ostaa uusia. Tämän vuoden aikana tilanne yrityksen asiakaskunnassa on selvästi piristynyt. “Tuotteidemme ja palvelujemme kysyntä on ollut kasvussa, mikä tulee tarkoittamaan lisärekrytointeja. Kaavailemme myös uusia koneinvestointeja tuleville vuosille”, Rönn kertoo.

Pasi Rönn
toimitusjohtaja
puh. +358 (0)50 469 7921
pasi.ronn@jrtools.fi

Veli-Matti Uusitalo
myyntijohtaja
puh. +358 (0)40 835 8075
veli-matti.uusitalo@jrtools.fi

www.jrtools.fi