Euromacin särmäys- ja taivutuskoneet sekä levyntyöstökeskukset monipuolistavat Prodmacin kone- ja palveluvalikoimaa

Metallintyöstökonetoimittaja Prodmacin kone­merkki­valikoiman tuorein vahvistus Euromac on totuttua ja vahva­rakenteista italialaista laatua. Koneet soveltuvat erinomaisesti tuotannon tehostajiksi kotimaisen ohutlevyteollisuuden kone­pajoille sekä alihankinta­valmistajille.


Italialainen Euromac on vakiinnuttanut paikkansa ja saavuttanut tasaista kasvua perinnevetoisilla taivutuskonemarkkinoilla, jossa taivutuskoneita on valmistanut pitkään jo toinenkin italialaisyritys, Parmigiani. Siinä missä Parmigiani kuitenkin on erikoistunut pyöreiden muotojen rullataivutusratkaisuihin, Euromacin koneilla metalli taipuu myös kulmikkaisiin ja kantikkaisiin formaatteihin.

“Vaikka Euromac ja Parmigiani toimivat yhdessä samalla teollisuuden alalla, niiden tuotteet ovat toisistaan erillisissä kategorioissa. Tekemällä yhteistyötä näiden molempien konevalmistajien kanssa pystymme tarjoamaan hyvin laajan kattauksen koneita ohutlevyteollisuuden toimijoille”, kertoo Prodmac Oy:n toimitusjohtaja Mika Koivuniemi.


Kokonaisautomaatioratkaisut tehostavat työskentelyä entisestään

Euromacin monipuolinen konekatalogi tarjoaa laadukkaan valikoiman innovatiivisia ja helppokäyttöisiä taivutus- ja särmäyskoneratkaisuja sekä erilaisia levyntyöstökeskuksia. Koneet soveltuvat erinomaisesti suomalaisen ohutlevyteollisuuden konepajoille sekä alihankintavalmistajille, jotka haluavat työskennellä tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Levyntyöstökeskukset toimivat saumattomasti myös tuotantolinjan osana.
“Kappaleiden tuonti levyntyöstökeskukselle on usein automatisoitu. Tällaista investointia suunnittelevalle me voimme toimittaa kokonaisautomaatioratkaisun, jossa hyödynnämme varastojärjestelmien pioneeria sekä pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme Remmertiä”, Koivuniemi kertoo.


Euromac panostaa asiakasuhteisiinsa

Metallintyöstökonebrändi Euromacin tarina alkoi lähes 40 vuotta sitten, kun yrityksen perustajat kehittivät ja valmistivat ensimmäisen vaaka-alustaisen taivutuskoneen. Tie menestykseen aukesi välittömästi: jo seuraavana vuonna yritykselle myönnettiin kansainvälinen patentti sen kehittämälle automaattiohjausteknologialle.

Prodmacin valikoimiin Euromac on tullut vasta hiljattain. Taivutus- ja särmäyskone Euromac Digibend 400 CNC oli ensiesittelyssä kevään Konepaja-messuilla. “Yhteistyömme on vielä starttivaiheessa, mutta alku on ollut oikein lupaava. Konepaja-messuilla esittelimme konemerkkiä kävijäkunnalle ja saimme tehtyä brändiä tunnetummaksi”, Koivuniemi kertoo.

Vaikka Euromacin lähes 40-vuotinen historia on jo kunnioitettavan mittainen, yritys on vuosien verralla onnistunut säilyttämään “pienen konetalon toimintatavat”. Laajan teknisen tuen lisäksi yritys tarjoaa aina ­asian­tuntevaa sekä ystävällistä asiakaspalvelua.

“Euromac panostaa jokaiseen asiakassuhteeseen ja pitää jokaista asiakasta yhtä tärkeänä”, Koivuniemi sanoo ja jatkaa: “Konemerkin kustannukset eivät myöskään ole markkinoiden kalleimmat – laskemme mielellämme tarjouksen kiinnostuneille. Koneinvestoinnin myötä kunnossapitotiimimme huolehtii tuttuun tapaan myös kaikista jälkimarkkinatoimista aina huolloista varaosiin sekä koulutuksiin.”

*Anna Lehtivuori

Prodmac Oy
puh. 010 666 3140
Prodmac.toimisto@prodmac.fi
www.prodmac.fi