Masino-Konaflex – sukupolvenvaihdos perheeltä toiselle

Tuija Lindbladin voimansiirron tuotteita ja palveluita tar­joava perheyritys Konaflex Oy on nyt osa Pietarisen perheen teknisen kaupan yritystä Masino Group Oy:ta. Masino Group Oy on ostanut Konaflex Oy:n koko osakekannan 2.1.2020. Samalla Masino Oy:n Hydrauliikka ja Voimansiirto -liiketoiminta­yksikkö on yhdistetty osaksi ­Konaflex Oy:ta.
 
Tämä voimansiirtoa ja hydrauliikkaa yhteensä yli 100 vuoden kokemuksella ja yli 30 ammattilaisen voimin tar­joa­va yritys on uudelta nimeltään ­Masino-Konaflex Oy ja se toimii yhtenä ­Masino Groupin itsenäisistä tytäryhtiöistä.
Masino-Konaflexin toimitusjohtajana aloitti 2.1.2020 Mikko Pietarinen (31) ja hallituksen puheenjohtajana Suvi Pietarinen (34). Molemmat ovat Masino Groupin yrittäjäperheen kolmannen sukupolven edustajia ja pitkäaikaisia Masino Groupin hallituksen jäseniä.
”Konaflexille ei löytynyt omasta perheestä jatkajaa, jolloin päätös myynnistä syntyi. Ostajaksi löytyi samalta toimialalta pitkäaikainen tuttu, Pietarisen perhe, jonka perheyhtiössä toimitaan samojen arvojen ja periaatteiden mukaan kuin meillä on aina toimittu. Teimme tässä yrityskaupan yhteydessä tavallaan siis sukupolvenvaihdoksen, vaikkakin eri perheen nuorille”, Konaflexin väistyvä toisen polven omistaja-toimitusjohtaja Tuija Lind­blad kertoo ja jatkaa: ”Uusi johtajapolvi tuo yritykseen uutta energiaa ja näkemystä kohdata myös tulevaisuuden haasteet, joten olen varma, että Masino-Konaflex jatkaa menestyksekkäästi seuraavat vuosikymmenet.”
”Masino Groupin yksi strateginen tavoite on kasvu sekä orgaanisesti että yritysostoin. Konaflexin henkilöstön osaaminen ja kattava tuotetarjonta täydentävät erinomaisesti Masino Groupia, joten voimme palvella laajaa teollisuuden asiakaskuntaamme entistäkin paremmin”, Masino Group -konsernin toimitusjohtaja Jarmo Pietarinen toteaa.

INFO

Lisätiedot ja kuvatiedustelut: Masino Group, Jatta Pyhäjoki, markkinointijohtaja
puh. 010 8345 557, jatta.pyhajoki@masino.fi