Wihuri lanseerasi Logistiikka-messuilla WiLogin

Wihuri Oy Tekninen Kauppa lanseerasi Logistiikka-messuilla 11.–12.9.2024 oman sisälogistiikkapalveluja tarjoavan palvelun Wihuri Logistiikkaratkaisut eli WiLogin. Kokonaisratkaisuja suunnittelusta toteutukseen tarjoavan WiLogin tavoitteena on auttaa yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä kustannustehokkaasti.

WiLogin sisälogistiikkaratkaisuihin sisältyvät automaattiset varastoautomaatit, mobiilirobotit, erilaiset kuormalavahyllyt, sisälogistiikkajunat, Suomen laajin valikoima trukkeja eri tarpeisiin mukaan lukien automaattitrukit, konsultointi, suunnittelu, huolto sekä koulutukset. Tuotevalikoimaan kuuluvat alan huippu­brändit, kuten Linde, Modula ja STILL.

”Yrityksillä on erilaisia haasteita, kuten tehottomat materiaalivirrat ja -prosessit, tilanpuute tai ergonomian haasteet paina­vien kuormien käsittelyssä. WiLog pystyy tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille, ja kattavalla tuote- sekä palveluvalikoimalla on helppo rakentaa eri asiakastarpeisiin sopivia kokonaisuuksia. Tuemme asiakkaiden liiketoimintaa tarjoamalla kokonaisratkaisuja, joilla yritykset voivat tehostaa toimintojaan, säästää kustannuksiaan tai parantaa turvallisuuttaan”, kertoo Teknisen Kaupan myyntijohtaja Kimmo Ahonen.

Tekninen Kauppa panostaa sisälogistiikkapalvelujen kehittämiseen määrätietoisesti, jotta asiakkaat saavat kaiken tarvitsemansa yhdeltä kumppanilta. ”Sisälogistiikka on koko ajan tärkeämmässä roolissa, kun yritykset pyrkivät parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta. Toimiva sisälogistiikka takaa tehokkaan ja toimitusvarman toimitusketjun. Haluamme Teknisellä Kaupalla auttaa yrityksiä löytämään parempia ratkaisuja sisälogistiikkaan ja helpottaa heidän liiketoimintaansa niin, että ei tarvitse hallita useita kumppanuuksia, vaan yhden kanssa voi toteuttaa kaiken. Alkuvuodesta logistiikkaratkaisujen liiketoimintamme vahvistui STILL Finlandilla, joka on osaltaan vahvistanut asemaamme sisälogistiikan automatisoinnissa ja kasvussa monipuolisimmaksi logistiikkaratkaisujen tarjoajaksi kotimaassa”, sanoo Teknisen Kaupan logistiikkaratkaisujen liiketoimintayksikön johtaja Harry Broman. 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Kimmo Ahonen
myyntijohtaja
puh. 040 354 3286
kimmo.ahonen@wihuri.fi
Harry Broman
liiketoimintayksikön johtaja,
logistiikkaratkaisut
puh. 040 035 7787
harry.broman@wihuri.fi
www.wihuri.fi

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on alansa asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, jotta he saavat työnsä tehtyä joka päivä. Wihuri edustaa parhaita tuotemerkkejä ympäristönhoidossa, maanrakennuksessa sekä maataloudessa. Se palvelee ammattitaitoisella jälkimarkkinoinnilla ja toimii luotettuna yhteistyökumppanina sekä Suomessa että kansainvälisesti. Wihuri on suomalainen perheyritys ja on ylpeä heillä työskentelevästä yli 500 eri alojen asiantuntijasta.
Tekninen Kauppa on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,3 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5 600 oman alansa ammattilaista 30 maassa.