UNITED GRINDING esittelee innovaatioita GrindingHubissa

UNITED GRINDING -ryhmä on jälleen edustettuna näyttävällä osastolla GrindingHub-tapahtumassa Stuttgartissa 14.–17.5.2024 teemalla ”Stay Connected” eli ”Pysy yhteydessä”. Tänä vuonna ryhmä esittelee WALTER-brändiltään työkaluntyöstön alalla tapahtuvan innovaation ensimmäisenä messupäivänä, 14. toukokuuta 2024 klo 10:00 hallissa 9, osastolla C51.

GrindingHubissa UNITED GRINDING -ryhmä esittelee viimeisimmät teknologiat hiomisen, eroosion, mittauksen ja lisävalmistuksen aloilta 12 koneen voimin. Tämän vuoden messuosaston teemana on ”Stay Connected”, ja siksi painopiste on yhteyksien ratkaisuissa, jotka esitellään 840 neliömetrin alalla. Digitaalisten avustusjärjestelmien – UNITED GRINDING Digital Solutions™ – lisäksi kiinnostuneet kävijät voivat tutustua digitaalisiin asiakaspalveluratkaisuihin tai siihen, miten koneet voivat olla yhteydessä toisiinsa ja tuotantoympäristöönsä yleismaailmallisen valmistajariippumattoman umati-tietoliittymän avulla.

Ensimmäisenä messupäivänä ryhmä esittelee myös WALTER-brändin innovaa­tion työkaluntyöstön alalla messuilla kävijöiden iloksi. Tiistaina 14. toukokuuta 2024 klo 10:00 kaikki kiinnostuneet kutsutaan osallistumaan tuotepresentaatioon hallissa 9, osastolla C51.

WALTER-brändin CNC-työkaluhioma­ko­neiden lisäksi näytteillä ovat STUDER-brändin hiomakoneet pyöröhiontaan ja BLOHM-brändin hiomakoneet taso- ja profiilihiontaan. Ryhmä esittelee myös lisävarustekoneensa metalliosien teolliseen 3D-tulostukseen, IMPACT 4530, IRPD-brändiltään.

Vierailijat voivat nähdä myös intuitiivisen koneen käytön itse C.O.R.E.-paneelissa ja samalla voittaa PlayStation PS5.

Suomessa UNITED GRINDING -ryhmän
tuotteita edustaa Cron-Tek Oy
puh. 09 549 4660
www.crontek.fi

UNITED GRINDING -ryhmä on yksi maailman johtavista hiomis-, eroosio-, laser- ja mittauskoneiden sekä lisävalmistuskoneiden valmistajista. Noin 2 500 työntekijän voimin yli 20 valmistus-, palvelu- ja myyntipaikassa ryhmä on organisoitu asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. ­MÄGERLE-, BLOHM-, JUNG-, STUDER-, SCHAUDT-, ­MIKROSA-, WALTER-, EWAG- ja IRPD-brändiensä sekä Amerikassa ja Aasiassa sijaitsevien osaamiskeskusten kautta UNITED GRINDING tarjoaa laajaa sovellusosaamista, laajan tuotevalikoiman ja täyden palveluvalikoiman korkean tarkkuuden komponenttien valmistukseen.