Maanterä kiittää Konepaja 2024 -tapahtuman vierailijoitaan

Maanterä kiittää kaikkia osastollaan vierailleita nykyisiä ja uusia asiakkaita. Maanterä sai tapahtumassa hienosti uusia kontakteja ja työstettäviä liidejä, joiden kanssa on hyvä jatkaa eteenpäin. Vastuullisuus ja sen myötä parempi työnantajamielikuva sekä lopulta tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Maanterä on raapaissut vasta aiheella pintaa, mutta jatkaa työtä sen eteen, että voi olla suomalaisille konepajoille avuksi tärkeässä asiassa.


Vuoden 2023 vastuullisuusraportti julkaistu

Indutrade-konserni on julkaissut vuoden 2023 vastuullisuusraportin. Vastuullisuuden päätavoitteet liittyvät ihmisiin, ympäristöön sekä tuotteisiin ja asiakkaisiin.
Tutustu raporttiin Maanterän sivuston kautta https://maantera.fi/vuoden-2023-vastuullisuusraportti-julkaistu/
Maanterä esitteli Konepaja 2024 -tapahtumassa esimerkkejä tuotteistaan ja asiakasratkaistuistaan liittyen vastuullisuuteen. Sen lisäksi, että Maanterä varmistaa oman toimintansa vastuullisuuden, yritys edellyttää sitä myös kumppaneiltaan – näin Maanterä voi auttaa asiakaskuntaansa vastuullisuuteen liittyvien tavoitteiden saavuttamisessa mm. raportointivelvoitteiden lisääntyessä merkittävästi.


Maanterältä uutuutena WIstockIT®-sahanterien automaattivarastointi

Maanterä tarjoaa yhdessä pitkäaikaisen vannesahanteräkumppanimme WIKUS:n kanssa oikean terävalinnan lisäksi nyt myös entistä ammattimaisemman varaston hallinnan WIstockIT®:n avulla.
Järjestelmä vähentää turhaa manuaalista tietojen kirjaamista, on täysin automaattinen ja mahdollistaa hankinta- ja varastointikustannusten paremman hallinnan.

Lisätietoja WIstockIT®-esittelyvideosta:

OY MAANTERÄ AB
puh. +358 29 006 130
maantera@maantera.fi
www.maantera.fi

Lisätietoja Maanterän henkilökunnalta:
https://maantera.fi/henkilosto/