AGAsta tulee Linde tammikuussa 2020

AGA on ollut osa Linde-konsernia jo vuodesta 2000, ja tammikuussa 2020 AGA vaihtaa myös nimensä Lindeksi. AGA on Linden Pohjois-Euroopan alueen yksikkö, joka sisältää kaikki Pohjoismaat ja Baltian maat.

”Olemme päättäneet muuttaa AGAn toiminimen Lindeksi Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueellamme. Olemme varmoja siitä, että asiakkaamme tunnistavat edelleen saman innovaation, luottamuksen ja turvallisuuden, joista aiempi AGA ja tuleva Linde tunnistetaan sitoutuneen väkensä ansiosta. Linde yhdistyi viime vuonna yhdysvaltalaisen Praxairin kanssa, ja siten siitä tuli maailmanlaajuinen markkinajohtaja teollisuuskaasujen ja lääkkeellisten kaasujen alalla. Linde työllistää 80 000 henkilöä ja palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Nyt myös AGAsta tulee tämän uuden perheen näkyvä jäsen”, toteaa Jan Ellringmann, Business President, AGA.

AGA-tuotemerkki säilyy käytössä kuluttajille suunnatuissa hiilihapotus- ja nestekaasutuotteissa sekä hitsaustarvikkeissa.
”Arvostamme suuresti niitä arvoja, joita AGAn brändi ja pitkät perinteet vuodesta 1904 alkaen edustavat. Siksi säilytämme AGA-tuotemerkin hiilihapotustuotteissa, nestekaasussa sekä hitsaustuotteissamme. Näillä tuotteilla on vankka asema sekä kuluttajien että teollisuuden asiakkaiden keskuudessa, ja ne edustavat laatua, luotettavuutta sekä korkeaa palvelutasoa”, kertoo Olof Källgren, Head of Sales & Marketing, AGA. 

AGAn nimi vaihtuu virallisesti tammikuussa 2020. Laitteiston ja esimerkiksi rekkojen, palveluautojen, laitosten, asiakkaiden säiliöiden ja toimistojen ulkoasu uusitaan siirtymävaiheen aikana.

INFO

Lisätietoja (englanniksi tai ruotsiksi):
AGA Gas AB
Susanne E Andersson
External Communications Manager
tel. +46 76 720 09 17
susanne.e.andersson@se.aga.com
Carina Aspenberg
Head of Communications
tel. +46 70 616 01 19
carina.aspenberg@se.aga.com
www.aga.fi
www.linde.com