Aliko Oy Ltd:n piristynyt tilauskanta sai vahvistusta Alihankinta-messuilla

Kevään ja kesän 2020 notkahduksen jälkeen konepajat ovat taas lähteneet rohkeasti investoimaan koneisiin ja laitteisiin. Tämä on saatu huomata myös Aliko Oy Ltd:ssä, joka lukeutuu johtaviin särmäyspuristi­mien ja -työkalujen valmistajiin ja särmäysteknologian kehittäjiin. Syksystä 2020 lähtien uusia konekauppoja on tullut tasaiseen tahtiin, ja tuo tahti on jatkunut koko vuoden.

Viimeisimmät isomman kokoluokan konekaupat tehtiin syyskuussa Alihankinta-messuilla, jossa kaupat lyötiin lukkoon Ab B. Portin Oy:n kanssa. Metallirakenteita teollisuudelle valmistavan ja asentavan Ab B. Portin Oy:n laitekanta vahvistuu sekä Aliko SP6000-750 Heavy Duty -särmäyspuristimella että Messer Cutting Systemsin uutuussarja Elementin leikkausjärjestelmällä. Aliko Oy Ltd toimii saksalaisen plasma-, poltto- ja laserleikkausjärjestelmiä valmistavan Messer Cutting Systems GmbH:n jälleenmyyjänä Suomessa ja yritysten välinen yhteistyö on jatkunut jo yli 20 vuotta.

Tällä hetkellä kyseisen kokoluokan koneiden toimitusaika on n. 20–22 työviikkoa ja näin ollen Ab P. ­Portin Oy:ssä päästään työskentelemään uusilla koneilla kevättalvella 2022.

Kuvassa Aliko SP6000-750 Heavy Duty -särmäyspuristin.