AMB-messuilla Vossin päämiehillä laaja kattaus uutuuksia koneistukseen

Koneistamojen älykkääseen tuotantoon erikoistuneen Vossi Groupin edustamat pää­miehet esittelevät erittäin mielen­kiintoisia uutuuksia 13.–17.9. AMB-messuilla Stuttgartissa.


Huippudynaamista 5- ja 4-akselikoneistusta

Saksalainen työstökonejätti GROB esittelee 5- ja 4-akselisia vaakatyöstökeskuksiaan sekä niihin liittyvää automaatiota. Osastolla 10/B11 on esillä mm. huipputarkka ja dynaaminen G150-mallin 5-akseli yhdistettynä GROBin omaan GRC-robottisoluun, jolla voidaan käsitellä niin paletteja kuin kappaleita. Suomen ensimmäinen GROB G150 -mallin kone yhdistettynä 27-paletinmakasiiniin on tulossa Mansner Oy Hienomekaniikalle Karkkilaan. 4-akselisista työstökeskuksista esillä on G440-malli, joka on kytkettynä GROBin omaan PSS-R pyöreämalliseen palettimakasiiniin. GROBin 5-akselisissa vaakakeskuksissa on täysin ainutlaatuinen ylös-alas-kääntyvä pöytä sekä koneen sisällä liikkuva vaakakarakonsepti (Z-akseli), mitkä mahdollistavat mm. lyhyiden ja pit­kien työkalujen käytön sekä poikkeuksellisen hyvän lastunpoiston.

Saksalainen työstökonejätti GROB esittelee osastollaan 10/B11 huippudynaamisten ja -tarkkojen 5- ja 4-akselivaakakeskuksien lisäksi heidän itsevalmistamia robotti- ja hyllystöautomaatioratkaisuja.


Kuljetus messuilta EMCOn teknologianäyttelyyn

Itävaltalaisen EMCOn osastolla 10/C52 on esillä mm. kaksi EMCO HYPERTURN 65 ­POWERMILL G2 -jyrsinkaralla varustettua monitoimisorvia, joista toinen Siemens ­Sinumerik ONE ja toinen Fanuc-ohjauksella. Lisäksi osastolla esillä UMILL630-pystykarainen 5-akselikeskus Heidenhein-ohjauksella sekä EMCO Mecof järeän kokoluokan pylväs- ja portaalimallin jyrsinkoneet. Lisäksi EMCO järjestää kuljetuksia messuilta heidän Stuttgartin teknologianäyttelyyn, jossa on erittäin laaja kat­taus sorveja ja työstökeskuksia. Esillä mm. EMCO HYPERTURN 200 POWERMILL, joka on järeällä (6 500 tai 10 000 1/min / 630 tai 340 Nm) jyrsinkaralla varustettu monitoimisorvi. Jykevä pääkara tarjoaa peräti
84 kW / 6 410 Nm / 1 800 1/min / A2-15”.

Itävaltalaisen EMCOn osastolla 10/C52 on esillä mm. kaksi EMCO HYPERTURN 65 POWERMILL G2 -jyrsinkaralla varustettua monitoimisorvia, joista toinen Siemens Sinumerik ONE ja toinen Fanuc-ohjauksella.
Itävaltalainen EMCO järjestää messuilta kuljetuksia heidän Stuttgartin teknologianäyttelyyn, jossa on erittäin laaja kattaus sorveja ja työstökeskuksia. Esillä mm. EMCO HYPERTURN 200 POWERMILL, joka on järeällä (6 500 tai 10 000 1/min / 630 tai 340 Nm) jyrsinkaralla varustettu monitoimisorvi. Jykevä pääkara tarjoaa peräti 84 kW / 6 410 Nm / 1 800 1/min / A2-15”.


Suurnopeustyöstöä ja kipinätyöstöä

Saksalainen Exeron valmistaa suurnopeustyöstökeskuksia huipputarkkuuden ja pinnanlaadun aikaansaamiseksi jopa 100 m/min pikaliikkeellä, 60 000 rpm karalla sekä kattavin automaatioratkaisuin. Osastolla 7/B85 on esillä HSC MP9 -suurnopeustyöstökeskus yhdistettynä AWEX-palettiautomaatioon sekä EDM313-uppokipinäkone. Suomen ensimmäinen Exeron-suurnopeustyöstökeskus on juuri asennuksessa ja käyttöönotossa.


Sovi tapaaminen

”AMB-messut ovat nousseet EMOn rinnalle tärkeimmäksi lastuavan työstön messuksi Euroopassa. Esittelemme koko messujen ajan uutuuksia noin kymmenen eri päämiehemme osastoilla sekä EMCOn Stuttgartin teknologianäyttelyssä. Kannattaakin olla yhteydessä, niin voimme keskustella niiden eduista teidän tuotantoonne”, Marko Vossi kannustaa.

Vossi Group Oy
puh. 010 8200 502
vossi.fi/amb22

Saksalaisen GROBin 5-akselisissa vaakakeskuksissa on täysin ainutlaatuinen ylös-alas-kääntyvä pöytä sekä koneen sisällä liikkuva vaakakarakonsepti (Z-akseli), mitkä mahdollistavat mm. lyhyiden ja pitkien työkalujen käytön sekä poikkeuksellisen hyvän lastunpoiston.