BlechExpossa parannettua käytettävyyttä ja laatua

Älykkäisiin konepaja-teknologioihin ja elinkaaripalveluihin erikoistuneen Vossin edustamilla levytyökone-valmistajilla on esittelyssä 5.–8.11. BlechExpo-messuilla Stuttgartissa erittäin mielenkiintoisia uutuuksia kilpailukykyisempään levyntyöstöön.

Eagle 15 kW ja uusi käyttöliittymä
Maailman nopeimpia kuitutasolaserleikkausjärjestelmiä aina 15 kW tehoon asti ainutlaatuisella konseptilla valmistava Eagle tulee esittelemään osastollaan 5/5306 uuden erittäin helppokäyttöisen ja modernin ohjauskäyttöliittymän sekä raportointityökalun, jotka tulevat entisestää nopeuttamaan koneiden käyttämistä sekä parantamaan kilpailukykyä.
Puhtaasti kuitulaserteknologiaan keskittynyt Eagle on suunnitellut koneensa kuitulaserresonaattorin ympärille hyödyntäen moderneimpia markkinoilla olevat teknologioita. Niissä on lämpöstabiili ja jämäkkä polymeeribetonirunko sekä äärimmäisen kevyt hiilikuitusilta rungon välissä. Ainutlaatuiset 6G-kiihtyvyys, 350 m/min paikoitusnopeus, 150 m/min leikkausnopeus sekä suuri tarkkuus saavutetaan jokaiselta akselilta löytyvillä lineaarimoottoreilla sekä absoluuttimittasauvoilla. Täysin mekaanisesti toteutettu pöydänvaihto on hämmästyttävän nopea eli vain 9 sekuntia. Eaglen kuitutasolaserit ovatkin olleet myyntimenestys Suomessa ja niitä on toimitettu nopeassa ajassa jo seitsemän järjestelmää.

Raskaamman leikkuuslagin poistamista
Levynhiomakoneita valmistava hollantilainen Timesavers esittelee osastollaan 1/1803 uuden hammerhead-menetelmän raskaamman leikkuuslagin poistamiseen plasma- ja polttoleikkauksen jälkeen.
Lisäksi esittelyssä mm. automaattista R2-reunanpyöristystä, mikä on yhä useampien suomalaisten konevalmistajien vaatimus komponenteilta maalauksen pysymisen varmistamiseksi.

Faccin taivusteknologiaa
Maailman johtava levyn-, profiilin- ja säiliöpäädyntaivutuskonevalmistaja Faccin esittelee osastollaan 11/1308 taivutusosaamistaan. Faccin valmistaa levynpyöristyskoneita 2–4 telalla, pyramidi- tai muuttavalla geometrialla sekä puoli- tai täysiautomaattisina versioina ja levypaksuudet voivat olla 0,2–300 mm sekä levyle­veydet 0,5–18 m.

Tehokasta särmäystä
Turkin vanhimman levytyökonevalmistajan Baykalin suositut särmäyskoneet ja levyleikkurit esillä osastolla 3/3314, jossa nähtävissä uusimmat ohjaukset sekä lisälaitteet asetusaikojen minimoimiseksi sekä työn tehostamiseksi. ●

INFO

Vossi Group Oy
puh. 010 8200 500
www.vossi.fi/blechexpo19