Ensimmäinen kvartaali täynnä

Vuosi 2018 on erityinen Eurometalliakin julkaisevalle kustannusyhtiöllemme Oy Faktavisa Ab:lle, sillä tämä on yrityksemme 25. toimintavuosi. Kvartaalitaloudessa puhutaan neljännesvuosista, mutta meille pienyrityksenä kvartaali tarkoittaa neljännesvuosisataa.
Tämä meidän kvartaaliajattelumallimme näkyy pitkän aikajänteen kehitystyönä. Haluamme toimia ja kehittyä niin, että esimerkiksi Eurometalli metalliteollisuudelle kohdennettuna julkaisuna pyrkii olemaan vuodesta toiseen alan paras ja kiinnostavin tuote. Painetun lehden lisäksi tämä tarkoittaa myös toimivia digitaalisia kanavia. Tätä päämäärää palvelemaan uudistimme vuodenvaihteessa Eurometallin nettisivut paremmin mm. sosiaalisen medioiden kanavia palvelevaksi. Samassa yhteydessä avasimme myös Eurometallin Facebook-sivut. Käykäähän peukuttamassa!
Hienoa, että juhlavuotemme osuu juuri tähän kohtaan, sillä vihdoinkin 10 vuoden tauon jälkeen metallialalla menee laajalla rintamalla hyvin. Tämä näkyy myös investoinneissa, jossa ketsuppipulloilmiön tavoin uusin koneteknologia vihdoinkin jalkautuu laajemminkin myös suomalaisiin konepajoihin. Erittäin hienoa!

Menestyksekästä vuotta 2018
Petri Kuhlman, päätoimittaja