Eurometallin digiversio kehittyy

Vuosi on vierähtänyt käyntiin mukavan raikkaassa talvisäässä, ja raikkaan tuulahduksen ammattimiesten arkeen tuo myös tämä vuoden ensimmäinen Eurometalli.

Kustantamomme toinen oma lehti, Europörssi, esitteli aikanaan alallaan ensimmäisenä digitaalisen lehden ”lehtimäisessä muodossa”. Niin ikään alan lehdistä ensimmäisinä Eurometalli ja Europörssi toteuttivat kumpikin omalla sektorillaan osoitteellisen ammattilaisille kohdennetun digijakelun painetun lehden jakelun rinnalle. Vuonna 2019 Eurometalli jälleen edelläkävijänä esittelee uudenlaisen digitaalisen lehden lukukokemuksen.

Arvioni mukaan painettu ammattilehti on edelleen kirkkaasti paras tapa tuoda lukijoiden ulottuville alan uutisia ja tarjontaa. Varsinkin Eurometallin kohdalla asia on näin ylivertaisen 22 000 kappaleen osoitteellisen, metallimiehille kohdennetun ilmaisen painetun lehden jakelun ansiosta, mitä täydentää 18 000 kappaleen niin ikään osoitteellinen digijakelu.

Haluamme kuitenkin kulkea kehityksen eturintamassa myös digitaalisella sektorilla. Tämän vuoksi pyrimme tekemään digilehtemme lukemisesta mielekkäämpää elävöittämällä lukunautintoa. Tähän uuteen digilehteen voit tutustua esimerkiksi nettisivujemme kautta, mistä voit lukea myös jo aiemmin ilmestyneitä Eurometalli-lehtiä – missä ja milloin vain.

Edistyksellistä vuotta 2019