HT Laserille Keski-Suomen maakunnallinen yrittäjäpalkinto 2018

Keski-Suomen Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto 2018 myönnettiin HT Laserin Hannu Teiskoselle 19.1.2019. Suomen suurimmassa maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa oli paikalla 1 200 ­vierasta.

Palkinnon jakoi Keski-Suomen maakuntajohtaja Tapani Mattila. Näin palkintoraati perusteli HT Laserille myönnettyä Maakunnallista Yrittäjäpalkintoa.
”HT Laser on metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Yritys on tuonut pioneerina mm. laser- ja vesisuihkuleikkausta Suomeen ja luonut kysyntää näille palveluille. Yritys on kulkenut alansa teknologisen kehityksen kärjessä rohkeasti ja tuonut uusia valmistusteknologioita toimialalle, mikä on edellyttänyt investointeja uusimpaan ja tehokkaimpaan teknologiaan sekä yhteistyötä innovaattoreiden sekä tutkimus- ja oppilaitosten kanssa.
Yritys on vastannut osaajapulaan edelläkävijän ottein kansainvälisin rekrytoinnein ja johtamiskulttuuria sekä työntekijöiden perheiden kokonaisvaltaista huomiointia kehittäen. Yrityksessä on tällä hetkellä töissä noin kymmentä eri kansallisuutta. Yritys on kotikaupunkinsa Keuruun suurin yksityinen työnantaja ja tarjoaa yhteensä yli 400 työpaikkaa noin 65 milj. euron liikevaihdolla.”
Palkintoa vastaanottamassa olivat yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Hannu Teiskosen lisäksi myös perheyhtiön muut omistajat Johanna, Sanna ja Jukka Teiskonen. Kiitospuheen piti Sanna Teiskonen.

Teiskonen kiittää HT Laserin
asiakkaita ja henkilökuntaa
”Ilman hyvää asiakaskuntaamme ja osaavaa henkilöstöämme emme olisi saavuttaneet nykyisiä mittasuhteitamme. Asiakkaamme ovat opettaneet meitä eniten. Toiminnan kehittyessä ja kasvaessa olemme saaneet tarpeellisen tuen myös muilta sidosryhmiltä, kuten rahoittajilta sekä tutkimus- ja innovaatiokumppaneilta.”

INFO

Hannu Teiskonen
hallituksen puheenjohtaja
puh. 040-5036 378
Matti Seppälä
toimitusjohtaja
puh. 040-355 8939