Lisää tuottavuutta ja vähemmän kuluja päivittäiseen reiänvalmistukseen tuotannossasi

Nykyaikainen U-pora on parhaimmillaan kustannus­tehokas ja samaan aikaan erittäin tuottava työkalu konepajojen päivittäisessä tuotannossa. Kennametal kehitti ja toi markkinoille täysin uudistetun Drill Fix Pro -poraperheen, jossa jo perinteinen porausmenetelmä on onnistuttu nostamaan kokonaan uudelle tasolle.


Drill Fix Pro -poran suorituskyky on saavutettu yksinkertaisesti hienosäätämällä U-porille merkittäviä ominaisuuksia. Teräpalat ovat saaneet tuoreinta teknologiaa hyödyntävät kovametallilaadut ja pinnoitteet. Valikoimassa on suorituskykyinen teräpala käytännössä jokaiselle materiaaliryhmälle. Nelisärmäisissä teräpaloissa on ulkokehällä wiper-geometria takaamassa loistavat pinnanlaadut, ja keskiössä sijaitsevan teräpalan geometria mahdollistaa esimerkiksi levynippujen ja hitsattujen rakenteiden ongelmattomat poraukset. Keskiöpala pilkkoo lastun, eikä U-porille ominaista prikkailmiötä esiinny. Moniin markkinoilla oleviin U-poramalleihin voidaan asemoida samat teräpalat sekä ulko- että sisäkehälle, mutta tässä kohtaa puhutaan aina tuottavuuden kustannuksella tehdystä kompromissista. Drill Fix Pro:ssa molemmat teräpalat ovat optimoituna suoriutumaan täydellisesti omasta tehtävästään lastuamisen aikana.


Kennametal Drill Fix Pro -porarungot ovat saatavilla 2, 3, 4 ja 5xD-pituuksilla ja halkaisijat kattavat alueen D12 mm – D65 mm. Porarungot valmistetaan erittäin tukevasta ja melua tehokkaasti vaimentavasta patentoidusta terässeoksesta. Rungon laajennetut nestekanavat yhdessä suurten lastu-urien kanssa parantavat merkittävästi muodostuneiden lastujen ulosvirtausta vakauttaen prosessia.


Valitse nykyaikaiset Kennametal Drill Fix Pro -työkalut tuotantoosi ja saavutat kiistattomia hyötyjä.
– Tehokkaat työstöarvot ja pitkä työkalun kestoikä
– Porattujen reikien tarkat mittatoleranssit ja loistava pinnanlaatu
– Äänimaailmaltaan markkinoiden hiljaisin U-pora
– Suuren nestekapasiteetin ja tilavien lastu-urien tarjoama vakaa tuotantoprosessi

Drill Fix Pro -poraperhe on mukana vuoden loppuun kestävässä Hertek Oy:n tarjouskampanjassa. Nyt on hyvä hetki testata uutuus tuotannossasi. Ostamalla 20 kpl teräpaloja ulkokehälle ja 10 kpl sisäkehälle, pääset valitsemaan WD-kiinnitteisen porarungon haluamallasi halkaisijalla ja pituudella täysin veloituksetta. Ota yhteyttä Hertekin myyntiin.