Nimitysuutisia – Oy Maanterä Ab

Heikki Kirjavainen ja Tero Kaivonen ovat aloittaneet Oy Maanterä Ab:n palveluksessa Teknisen myyntipäällikön tehtävissä.
Molemmilla on erittäin pitkä ja monipuolinen kokemus sekä laaja verkosto Suomen metalliteollisuuden toimialalta. Tehtävät ovat uusia ja tulevat vahvistamaan sekä maankattavan aluemyynnin teknistä tukea että uusasiakasmyyntiä.

Heikki tulee työssään keskittymään erityisesti lastuaviin työkaluihin ja Tero puolestaan tuotannon koneisiin sekä oheislaitteisiin. Uudet henkilöt ja toimenkuvat vahvistavat entisestään Maanterän vankkaa ammattiosaamista sekä kykyä löytää asiakkailleen tavoitteidensa mukaisesti entistä tehokkaampia ja kestävämpiä ratkaisuja.

Heikki Kirjavainen
tekninen myyntipäällikkö, lastuavat työkalut
puh. +358 400 609 616
heikki.kirjavainen@maantera.fi

”On todella mielenkiintoista ottaa haaste vastaan ja liittyä jo 80 vuoden ikään ehtineen Maanterä Oy:n huipputiimiin. On ollut ilo huomata, kuinka hyvä tiimihenki ja osaaminen yrityksessä on. Tekninen palvelu ja asiakkaiden tuotannon kehittäminen on mielenkiintoista ja palkitsevaa. Vaikka olen työskennellyt jo yli 30 vuotta konepajatyökalujen ja menetelmien parissa, löytyy joka päivä jotakin uutta opittavaa. Uudessa roolissa pystyn myös kehittämään yrityksemme tarjontaa ja palvelua asiakkaille, joten toivon aktiivista kanssakäymistä teidän kanssa.”

Tero Kaivonen
tekninen myyntipäällikkö, koneet
puh. +358 40 557 5620
tero.kaivonen@maantera.fi
 
”Olen todella tyytyväinen saadessani liittyä Maanterän huippuammattilaisten joukkoon. Odotan innolla, että pääsen taas tapaamaan asiakkaita myös kasvotusten, koska liikkuva myyntityö on kuitenkin se asia, josta nautin. Pidän siitä, että saan ratkoa asiakkaiden haasteita ja löytää uusia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen tai löytää uusia menetelmiä, miten asiakas voi kehittää tuotantoaan. Toivonkin, että asiakkaat ovat rohkeasti yhteydessä – koitetaan yhdessä löytää ratkaisuja menestykseen.”

Oy Maanterä Ab on toiminut Suomessa jo 80 vuoden ajan ja edustaa laajaa valikoimaa korkealaatuisia tavarantoimittajia. Tuotevalikoimassa ovat niin lastuavat työkalut, hiomatarvikkeet kuin tuotannon koneita sekä ratkaisut varastointiin. Tavoitteena on olla asiakkaille Suomen metalliteollisuudessa ratkaiseva menestyksen tekijä.