Prodmac panostaa teriin tosissaan

Prodmacin yrittäjä, toimitusjohtaja Mika Koivuniemi, visioi yritykselle selkeää kasvua. Korkealaatuisten sahojen edustus ja siitä kertynyt kokemus oli realisoitavissa myös sahanteräkauppaan.

– Meillä Prodmacilla sahaus on pääbisnesala. Yrityksen kehittämisen ytimeksi voisi sanoa tavoitteen toimia asiakaslähtöisesti, tukea heidän tuotannon kehittämistään. Ja siihen luotettava ja nopeasti palveleva teräkauppa sopii hyvin, hahmottaa Mika Koivuniemi.

Teräkauppaa johtamaan Prodmac sai rekrytoitua jo 20 vuoden kokemuksen alalta kerryttäneen Jukka Pulliaisen. Myyntijohtaja on saanut kasvatettua Prodmacin sahanteräkaupan varsin merkittäväksi.

Niin merkittäväksi, että tunnettu saksalainen terävalmistaja Wikus halusi Prodmacin myymään ja markkinoimaan tuotteitaan myös Suomessa.

Terävalinta helpoksi

Kuluvan kesän aikana Prodmac on uudistanut kotisivunsa täydellisesti. Ennen aika köykäisesti esiteltyihin sahanteriin tehtiin kunnon panostus. Eri materiaaleille soveltuvista teristä löytyy selkeä esittely Suomen kielellä.

Idea ”sahattava materiaali edellä” tehdystä terävalitsimesta tuli Jukka Pulliaiselta.

– Meillä on asiakkaina metallisahauksen Suomen huippuammattilaiset. He tietävät teristä kaiken oleellisen. Mutta konepajoissa ja hiukan vähemmän katkaisuja tekevien keskuudessa on paljon ihmisiä, joita voimme palvella kertomalla eri materiaaleille sopivista sahanteristä, niiden eduista ja ylipäätään kaikesta, mitä sahaukseen liittyy, taustoittaa Jukka Pulliainen. 

Palvelimen toteutuksen osallistui lopulta neljä henkilöä
Prodmacilta. Sisällön tuotannon sekä hakemistoarkkitehtuurin ja käyttöliittymän hahmotuksen on tehnyt Esa Almgren ja visuaalisesta toteutuksesta vastaa mainostoimisto Haaja. 

Odotukset palvelun käyttöasteesta ovat vähintään kohtalaiset.

– Vastaavaa sahanteriin liittyvää kokonaisuutta ei ole suomeksi ollut ennen tarjolla. Tämä on suunniteltu apuvälineeksi arjen sahaterävalintaan, ihan sille konepajan hallissa työskentelevälle kaverille. Toki mietimme sitäkin, että kilpailijat saattavat alkaa käyttää tätä palvelua, mutta se riski on tässä otettava kun haluaa palvella asiakkaita, pohtii Jukka Pulliainen palvelun julkistamisen kynnyksellä. 

INFO

Wikus-terien terävalitsimen löydät Prodmac Oy:n kotisivuilta
www.prodmac.fi

Terät voi tilata kotisivujen yhteydenotto-lomakkeella tai puhelimitse,
puh. 010 666 3140.