Secon Jetstream Tooling® -tuotteet ISO-sorvaussovelluksiin

Seco on laajentanut alan johtavaa Jetstream Tooling® -korkeapaineratkaisujen valikoimaansa uusilla teränpitimillä, lastuamisnesteliitännöillä ja varsiadaptereilla, jotka yhdessä tekevät sorvaamisesta tehokkaampaa. ISO-sorvauspitimissä, kuten myös työstökoneiden VDI-varsiadaptereissa on Secon JETI- (Jetstream Integra-ted) tekniikalla varustetut lastuamisnesteliitännät. JETI-tekniikka pitää koneet kunnossa kiitos erinomaisen lastunhallinnan ja tehokkaan jäähdytysominaisuuden.

Uusissa teränpitimissä lastuamisneste kulkee pitimen sisällä, mutta niitä voidaan yhtä lailla käyttää myös ulkoisten lastuamisnesteletkujen kanssa. Secon sisäinen JETI-tekniikka ohjaa lastuamisnesteen suoraan työstökoneesta teränpitimeen ja ulos uusista kynsimallisista suuttimista. Ne on valmistettu 3D-tulostuksella, joten niiden sisäiset nestekanavat on optimoitu erityisesti sorvaussovelluksia varten. Se takaa entistä paremman lastujenhallinnan ja pidemmän työkalun käyttöiän. Kääntöterän vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti vain yhtä ruuvia kääntämällä.

Secon työstökoneiden VDI-varsiadapterien uusi valikoima mahdollistaa myös, että VDI-revolvereja käyttävät konevalmistajat voivat nyt hyödyntää Secon Jetstream Tooling® -tekniikkaa. Uusien adapterien ansiosta konepajat voivat korkeapaineista lastuamisnestettä käyttämällä saavuttaa korkean tuottavuusasteen ja pidentää työkalujen käyttöikää.

ISO-sorvauspitimet ovat saatavissa 2020- ja 2525-neliövarsilla. Pitimien ensimmäinen tuoteperhe käsittää 28 tuotetta. Adaptereita on sekä vasen- että oikeakätisinä VDI-koon 30, 40 ja 50 revolvereihin ja tähtikiinnityksellä VDI-koon 30 ja 40 revolvereihin, ja ne sopivat 
20 mm:n ja 25 mm:n neliövarsiin.

 

INFO

Lisätietoja Jetstream Tooling® -valikoimasta saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai Jetstream Tooling® -tuotesivulta.