Secon X-Head Quick-Change -jyrsin­pää­järjestelmä tarjoaa monikäyttöisyyttä ja vähentää kustannuksia

Seco on tuonut markkinoille uuden, nopeasti vaihdettavan X-Head-jyrsinpääjärjestelmän, joka tarjoaa valmistajille monikäyttöisyyttä ja lisäarvoa. Järjestelmän avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti vaihtaa eri jyrsingeometrioiden ja -tyyppien välillä. Järjestelmä optimoi jyrsintäsovellukset ja vähentää samalla valmistuskustannuksia sekä työkalujen varastointitarvetta.


Työkalun vaihto käy nopeasti ja helposti kiintoavaimella

Jyrsinpäät on asennettavissa eripituisiin pitimiin, joten koneistajalla on monipuolisesti käytettävissä lyhyen ja pitkän ulottuman vaihtoehtoja. Jyrsinpään vaihto onnistuu helposti kiintoavainta kääntämällä, joten pidintä ei tarvitse irrottaa koneesta lastuavan työkalun vaihtoa varten. Käyttäjän ei myöskään tarvitse nollata työkaluasetuksiavarman ja luotettavan liitännän ansiosta, jonka vaihtotarkkuus on 50 mikronia.


Yhdellä työkalulla kaikki jyrsintätyöt

Secon Solid Milling -tuotepäällikön Gary Meyersin mukaan konepajojen on usein ostettava erilaisia varsijyrsimiä ja pitimiä työkappaleiden erilaisiin koneistuksiin, mikä lisää projektin kustannuksia. ”Secon nopeasti vaihdettavat X-Head-jyrsinpäät mukautuvay erilaisiin työstötarpeisiin, sillä siinä on useita eri geometrioita ja tyyppejä ilman ylimääräisiä pitimiä”, Meyers toteaa.
Käytettävissä on 194 erilaista jyrsinpäätä, joten käyttäjät voivat valita erilaisten lastuavien työkalujen väliltä monenlaisiin töihin. Lisäksi valittavissa on erityisen tehokkaita, monipuolisesti tehokkaita ja yleismallisia jyrsimiä. Secolta saat myös jyrsinpäihin ja varsiin sopivat tuotteet metri- kuin tuumakoossa.


Seco Tools on perustettiin Ruotsissa, Fagerstassa ja toimintaa on tällä hetkellä yli 75 maassa. Se on johtava konepajatyökalujen valmistaja, joka tarjoaa lastuavia työkaluja ja ratkaisuja vaihtopalajyrsimiin, täyskovametallisiin jyrsimiin, sorvaukseen, reikien valmistukseen, kierteitykseen ja työkalujärjestelmiin. ­Seco­ Tools on ihmisläheinen yritys, joka on toiminut yli 80 vuoden ajan pyrkimyksenään tarjota erinomaista laatua koneistusprosessin kaikissa vaiheissa valmistamalla tarkkoja työkaluja ja laadukkaita tuotteita. Lisätietoja, miten innovatiiviset Seco-tuotteet, asiantuntijapalvelut, osaaminen ja kokemus tuovat menestystä valmistajille eri teollisuudenaloilla, on osoitteessa www.secotools.com

Lisätietoja uuden X-Head-järjestelmän ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista on jyrsinpääjärjestelmien sivulla osoitteessa www.secotools.com