Työstökonejätti GROB järjestää Open House -tapahtuman maaliskuussa Saksan Mindelheimissa

Viime aikoina myös Suomessa yhä vahvempaa jalansijaa ottanut saksalainen työstökonejätti GROB järjestää jälleen Open House -tapahtuman 21.–24.3. Euroopan suurimmassa työstökonetehtaassa Mindelheimissa (yli 5 000 henkilöä ja 199 000 m² – globaalisti yli 8 200 henkilöä, viidessä tehtaassa ja 2023 budjetoitu liikevaihto 1,5 miljardia euroa). Esillä on runsaasti 5- ja 4-akselisia vaakatyöstökeskuksia sekä monipuolisia robotti- ja palettiautomaatioratkaisuja. Mukana on myös yli 60 kumppaniyritystä esittelemässä mm. työkalu-, kiinnitin,- ja ohjelmistotuotteitaan koneistamoille.


Ainutlaatuiset 5-akselivaakakeskukset
GROBin huippudynaaminen ja -tarkka 5-akselikonsepti perustuu ainutlaatuiseen vaakakarakonseptiin, jossa kara liikkuu Z-akselin suuntaisesti erittäin tukevan koneen sisällä. Tämä mahdollistaa poikkeuksellisen lyhyiden (värinättömyyden ansiosta nopeampi lastuaminen) ja pitkien työkalujen hyödyntämisen (syväreiänporaus). Lisäksi koneiden pöytä kääntyy täysin ylösalaisin, mikä tarjoaa ylivoimaisen lastunpoiston ja toimintavarmuuden.


Suorituskykyä, automaatiota sekä menetelmä- ja elinkaaritukea
”GROBin ehdoton vahvuus on huippusuorituskykyisten koneiden lisäksi tarjottavat automaatio- ja menetelmäratkaisut sekä vakuuttavat elinkaaripalvelut. Järjestämme tapahtumaan asiakasmatkoja, joten kannattaa olla yhteydessä, jotta voimme rakentaa myös teille kilpailuedun”, Marko Vossi kannustaa.

Vossi Group Oy
Puh. 010 8200 502
vossi.fi/grob2023