UUTUUS! Xalaxion Oy:lle uusi työkaluedustus

Xalaxion Oy on aloittanut japanilaisten Nachi-­työkalujen maahantuonnin. Nachi on johtava japanilainen lastuavien työkalujen valmistaja. Nachilla on laaja valikoima työkaluja ja niissä on erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Tietoa yrityksestä
Fujikoshi perustettiin joulukuussa 1928 työkaluvalmistajaksi Toyama Cityyn pohjautuen perustajan Araki Imuran filosofiaan, jonka mukaan ”kotimainen työstökoneiden tuotanto on Japanin koneteollisuuden kehityksen perusta”. Kymmenen vuotta perustamisen jälkeen avattiin terästehdas, ja yritys loi integroidun tuotantojärjestelmän materiaaleista tuotteisiin.

Laadukkaiden materiaalien pohjalta yritys on laajentanut liiketoimintaansa työkalujen ja laakereiden aloille. Maailmassa ei ole yritystä, joka hoitaisi kaikkea työkaluista työstökoneisiin, robotteihin, laakereihin, hydraulilaitteisiin ja materiaaleihin.

Fujikoshi on edistämässä valmistusmaailman kehitystä monimutkaisen ja toisiinsa liittyvän liiketoiminnan kautta, joka sisältää koneistusliiketoiminnat, kuten koneistuksen ja robotit, toiminnalliset osat, kuten laakerit ja hydraulilaitteet, ja materiaaliliiketoimintaa, kuten materiaalit ja lämpökäsittely. ✜

Maahantuonti: Xalaxion Oy

XALAXION OY
Sampsa Manner
puh. 045 891 5810
info@xalaxion.fi
www.xalaxion.fi