Uutuustapahtuma Seinäjoella – Pohjanmaan Teollisuus

Seinäjoella järjestetään 15.5.2019 uusi messutapahtuma, Pohjanmaan Teollisuus. Pohjanmaan Teollisuus on tehokas yksipäiväinen ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Pohjanmaan Expo Oy.

Odotettu ammattimessutapahtuma Pohjanmaan maakuntien muodostaman vireän ja yritteliään alueen teollisuusyritykset kokoontuvat ensimmäistä kertaa saman katon alle kompaktiin ammattilaistapahtumaan esittelemään osaamistaan ja uusia innovaatioita.
Lisäksi pohjalaismaakunnissa on erittäin vahva sopimusvalmistuksen perinne ja pohjalaiset sopimusvalmistajat ovat kasvaneet ja kehittyneet vahvojen kansainvälisten päähankkijoidensa vanavedessä. Uusien teknologioiden omaksuminen, automatisointi ja innovointi ovat yrityksille näin luontevaa. Ilahduttavaa on, että teollisuusyritykset myös muualta Suomesta ovat innokkaasti ottaneet uuden tapahtuman vastaan ja ilmoittautuneet mukaan.
Tapahtuma on tehokas verkostoitumispäivä, jossa yritykset pääsevät solmimaan uusia kumppanuuksia ja asiakkuuksia. Lisäksi tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden imagon vahvistamiseen, uutuuksien testaamiseen ja hankinta-prosesseihin vaikuttamiseen.

Messuilla esillä mm seuraavat toimialat
• Sopimusvalmistus
• Uudet teknologiat, IoT, 3D-tulostus
• Tietotekniikka, CAD ja CAM
• Teollisuuden koneet, laitteet ja robotiikka
• Laadun hallinta ja palvelut
• Raaka-aineiden toimittajat
• Tutkimus, kehitys ja koulutus
• Liikenne ja logistiikka

Asiantuntijat ja päättäjät messuilla
Näyttelypaikaksi valikoitui hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva Seinäjoki. Sinne on helppo tulla Pohjanmaan alueen lisäksi esimerkiksi Pirkanmaalta, Keski-Suomesta, Satakunnasta ja Pohjois-Suomestakin. Pohjanmaan Teollisuus on suunniteltu kävijälle tehokkaaksi verkostoitumistapahtumaksi jossa saman päivän aikana on mahdollisuus tavata johdon, tuotannon, suunnittelun ja hankinnan edustajia.

Ajankohtaisia puheenvuoroja ja tietoiskuja
Tapahtuma koostuu osastojen lisäksi paneelikeskusteluista, tietoiskuista, puheenvuoroista ja Lounge-tilasta, jossa voi kuunnella lyhyitä esityksiä tuotteen, palvelun tai liikeidean pääkohdista. Muilla ohjelmalavoilla alan ammattilaiset esittelevät ajankohtaista tietoa teollisuuden alan kehityksestä, mielenkiintoisista projekteista ja aiheista.

Osaavat yhteistyökumppanit
Pohjanmaan Teollisuus tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjäjärjestöt, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarit sekä Vaasan, Seinäjoen, Pietarsaaren ja Kokkolan seutujen kehitysyhtiöt.

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenassa
keskiviikkona 15.5.2019 klo 9 –17. Paikalle odotetaan yli 1000 alan ammattilaista.

INFO

Pohjanmaan Expo Oy
Jukka Hakala
toimitusjohtaja
puh. 0400 669 600
jukka.hakala@pohjanmaanexpo.fi