30kW 6G Eagle tasokuitulaser Suomen ensiesittelyssä 27.-28.4. Vossin Konepajapäivillä

Älykkäisiin konepajateknologioihin ja elinkaaripalveluihin erikoistunut Vossi Group Oy järjestää yhdessä edustamiensa johtavien valmistajien kanssa konenäyttelyn 27.-28.4. klo 9-17 esittelyhallillaan Tampereella. Suomen ensiesittelyssä mm. maailman nopein tasokuitulaser Eagle iNpsire 30kW 6G ja kolmannen sukupolven EMCO HYPERTURN 45 G3 sorvauskeskus.

Tätä ei ymmärrä ennen kuin itse näkee

”Tule todistamaan käsittämättömän nopeaa Eagleä – Tätä ei ymmärrä ennen kuin itse näkee”, toimitusjohtaja Marko Vossi kuvaa. ”Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaillemme kilpailuetu ja haluamme tarjota heille mahdollisuuden tutustua uusimpiin konepajateknologioihin käytännössä. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin”, hän jatkaa.

Eagle iNspire:ssa yhdistyy 30 kW tehon mahdollistama äärimmäinen lävistys- ja leikkausnopeus, 6G kiihtyvyys sekä 9 sekunnin pöydänvaihtoaika. Päivillä julkistetaan myös Suomen ensimmäinen 30kW 6G Eagle -asiakas. Lisäksi esittelyssä paljon muita koneita, laitteita ja palveluita. Tarjolla on tuttuun tyyliin myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Kolmannen sukupolven sorvauskeskus

Esillä on myös itävaltalainen kolmannen sukupolven EMCO Hyperturn 45 G3 kahdella 16-työkalun (20 kW, 8 Nm, 12 000 rpm) Y-akseli (+/- 40 mm) BMT45P-revolverilla, kahdella 15 kW karalla (tankokapasiteetti 65 mm), Fanuc 31i-B -ohjauksella sekä huippuergonomialla, tukevuudella ja tarkkuudella. Kumppaneina koneistamiseen mukana ovat myös Hypermill CAM-ohjelmistoa edustava RS Technologies, Sandvik Coromant sekä Hainbuch holkki-istukoita edustava Nurminen Tools.

Automaattista levyhiontaa ja servosärmäystä

Hollantilaisen Timesaversin 42 WRB automaattisella levyhiomakoneella ajetaan demoja. Koneessa on erinomainen yli R2-levynpyöristys myös levyn rei’ille ja muodoille sekä purseen- ja oksidinpoisto. Esillä on myös Turkin vanhimman särmäyskonevalmistajan Baykal APES-3100 SERVO särmäyskone, mikä tarjoaa enemmän tarkkuutta, nopeutta ja energiatehokkuutta.

Vaativaan taivutukseen

Esittelyssä oleva italialainen Crippa 942LE täysservoputkentaivutuskone soveltuu kaikkein vaativimpiin tarpeisiin. Tilaisuuden yhteydessä myös Crippa Family Summit erikoisetuineen nykyisille Crippa-käyttäjille. Toinen esillä oleva taivutuskone on maailman johtavan taivutusteknologiatalon italialaisen Faccinin 4-telainen 4HEL 3128 CNC-levynpyöristyskone.

Ultranopeaa 3D-tulostusteknologiaa

Yhdysvaltalainen Nexa3D NXE400 ultranopea 3D-muovitulostin rikkoo nopeusrajat ilman tarkkuuskompromisseja. Koneella ajetaan demoajoja päivillä. 6-kertainen nopeus ja 2.5-kertainen tilavuus verrattuna vastaaviin tulostimiin markkinoilla. Jatkuva tulostus 16 litraan asti jopa 1 cm per minuutti tulostusnopeudella.

Vossi Group Oy
www.vossi.fi