Tapahtumat värittävät toukokuuta

Kevät tuo mukanaan lisää valoa ja väriä luontoon, ja omalta osaltaan kevättä värittävät toukokuiset alan tapahtumat Teknologia 22 ja Pohjoinen Teollisuus 2022.

Toukokuun tapahtumat avaa 3.–5.5. järjestettävä Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 22. Tämän Helsingin Messukeskuksessa pidettävän tapahtuman teemaksi on valittu Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future. Teknologia 22 on suunnattu kävijälle, joka työskentelee teollisuuden ja teknologian alalla ja haluaa kasvattaa asiantuntemustaan, oppia uutta ja verkostoitua.

Teknologia 22 aihealueet ovat automaatio, elektroniikka, energia, hydrauliikka ja pneumatiikka, levytyö, koneenrakentaminen, kunnossapito, AI ja robotiikka, ICT sekä 3D.

Myös pohjoista osaa Suomea hemmotellaan alan omalla tapahtumalla, kun Pohjoinen Teollisuus 2022 järjestetään Oulussa 18.–19.5. Tapahtuma on suunnattu kaikille pohjoisen Suomen teollisuuden ammattilaisille ja näiden messujen kantava teema on Pohjoisen menestyksen tekijät. Tapahtuma tarjoaa kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa.

Pohjoinen Teollisuus -messujen aikana kuullaan kiehtovia puheenvuoroja ja nähdään mielenkiintoisia tuoteuutuuksia. Messulavan puheenvuorot käsittelevät pohjoisen Suomen teollisuuden tulevaisuutta, kasvua ja elinvoimaa, eri näkökulmista ja päästään sukeltamaan syvälle kestävään kehitykseen, pohjoisen Suomen suurhankkeisiin, kaivosteollisuuteen sekä kunnossapitoon. Paneelikeskustelussa pohditaan ajankohtaista teemaa: ”Miten turvaamme osaajien saatavuuden pohjoisessa”.

Aurinkoista kevättä,

Petri Kuhlman, päätoimittaja