MAHDOLLISUUKSIA MITTAUKSEEN MAHRILTA

Laadukkaista mittavälineistä tunnettu Mahr on yli 160 vuotta vanha saksalainen yritys, jonka laatuun luottavat monet yritykset ympäri maailman. Historiansa aikana Mahr on kehittynyt visionääristä globaaliksi toimijaksi. Kansainväliset patentit innovatiivisista keksinnöistä mittauksessa ovat osoitus Mahrin insinöörien kekseliäisyydestä ja luovuudesta. Useat tekniset virstanpylväät ovat merkki siitä, että Mahr on myös valmis tulevaisuuden uusiin teknologioihin.

Mahrin tuotteet auttavat asiakkaita maailmanlaajuisesti varmistamaan tuotteidensa laadun. Tämä on iso tehtävä ja se sisältää mittavälinevalmistajalta myös suuren vastuun. Mahr-tuotteet ja prosessit ovat jatkuvasti ja johdonmukaisesti linjassa korkeimpien laatutavoitteiden kanssa.

Laadukkaista tuotemerkeistä ja palveluistaan tunnettu Camcut Oy aloitti Mahr-mittavälineiden maahantuonnin. Mahr on erinomainen lisä laajentamaan Camcut Oy:n jo ennestään vahvaa tuotevalikoimaa nyt myös mittavälineisiin. ”Tuotteet ovat tuttuja jo omalta koneistusuraltani, joten tiedän, että Mahrin laatuun voi luottaa kaikissa tilanteissa”, toteaa Mahr-tuotepäällikkö Sampsa Hirvineva.


MarCal-työntömitat

Mahrilla on yli 150 vuoden kokemus työntömittojen valmistuksesta ja niiden kehittämisestä. Mahrin tinkimätön laatu ja innovatiivinen kehitys tulee esille esimerkiksi työntömittojen liukupinnoista, jotka Mahr ainoana mittavälinevalmistajana viimeistelee hiertämällä. Hierretyillä liukupinnoilla saavutetaan äärimmäisen herkkä liike ja pitkä huoltoväli. Yhtenä innovaationa Mahr on kehittänyt työntömittoihinsa referenssiominaisuuden, jonka ansiosta työntömitta muistaa asemansa ja mittaa ei tarvitse erikseen nollata, kun se käynnistetään, joten työntömitan leukojen ei tarvitse olla yhdessä mittavälinettä käynnistettäessä. Mahr on tunnettu laajasta työntömittavalikoimastaan, joka kattaa perinteisin työntömittojen lisäksi ratkaisut mm. sisä- ja ulkopuolisten urien sekä reikävälien ja putkien seinämävahvuuksien mittaamiseen.


Micromar-mikrometrit

Mikrometrit ovat työntömittojen lisäksi käytetyimpiä käsimittavälineitä. Mahrin mikrometrit tunnetaan korkeasta laadusta ja kompaktista muotoilusta, joka takaa käyttäjäystävällisen ja luotettavan mittaustapahtuman. Mikrometreissä on korkealaatuiset hiotut karat, kovametallipinnoitetut mittakärjet ja tukeva runko. Micromar EWR-sarjan mikrometrit ovat varustettuja Mahrin kehittämällä toleranssitoiminnolla, joka tehostaa laadunvalvontaa entisestään. EWR-sarjan mikrometrit ovat kehitetty toimimaan vaativissa olosuhteissa ja siitä takeena onkin IP65-luokan suojaushyväksyntä.


Patentoitu langaton tiedonsiirto datakaapelin hinnalla

Mahrin langaton tiedonsiirto on saatavilla useisiin Mahrin käsimittavälineisiin. Vastaanotin on integroitu mittalaitteiden sisälle ja tämän ansiosta käyttökokemusta rajoittavia lisälaitteita ei tarvitse mittalaitteisiin asentaa. Tiedonkeruu digitaalisilla mittalaitteilla on nyt entistä yksinkertaisempaa: lähetä mittaustietosi suoraan Microsoft Office Exceliin® tai mihin tahansa Windows-ohjelmaan.


MarTest digitaalinen 3D-mittakello

Mahrin digitaaliset 3D-mittakellot ovat erittäin tarkkoja ja herkkäliikkeisiä. Mittakellot ovat kehitetty vaativiin olosuhteisiin konepajoihin, joissa leikkuunesteet ja epäpuhtaudet ovat usein läsnä mittaustapahtumassa. Mittakelloissa on karkaistut mineraalilasipinnat ja korkealuokkaiset tiivistykset suojaten epäpuhtauksilta. Tämä takaa pitkän ja luotettavan käyttöiän.


MarSurf-pinnankarheuden mittalaitteet

Mahr on markkinajohtaja pinnankarheuden mittalaitteiden kehittämisessä sekä valmistamisessa ja se omistaakin useita patentteja liittyen pinnankarheuksien mittauksiin. Mahrin kattavasta valikoimasta löydät mittarit niin konepajojen kuin laboratorioiden tarpeisiin. Valikoimasta löytyy myös kontaktittoman pinnakarheuden mittauksen vaatimukset täyttäviä optisia antureita.

Digimar-korkeusmittalaitteet

Digimar-korkeusmittalaitteet soveltuvat joustavasti erilaisiin teollisuuden mittauksiin. Digimar-mittalaitteita on saatavilla niin manuaalisesti liikuteltavina, kuin moottoroidulla mittausakselilla varustettuina.
Camcut Oy toimii Mahr-mittavälineiden virallisena maahantuojana ja tekee valmistajan kanssa tiivistä yhteistyötä. ”Henkilöstön tuotetuntemuksen jatkuva kouluttaminen on keskiössä ja ohjaa jokapäiväistä toimintaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan teknisen tuen kaikissa edustamissamme tuotemerkeissä”, Sampsa kertoo. Uuden tuotemerkkiedustuksen kunniaksi Camcut aloitti Mahr-mittavälinekampanjan valikoiduista tuotteista 31.5.2022 saakka. Kampanjatuotteet löytyvät Camcut-verkkokaupasta.

Camcut Oy
Sampsa Hirvineva
Mahr-tuotepäällikkö
puh. +358 50 5913 960
sampsa.hirvineva@camcut.fi
www.camcut.fi

MarTest digitaalinen 3D-mittakello