TOSHULIN-karusellisorvien edustus siirtyi Vossille

Erittäin perinteikkään tshekkiläisen karuselli­sorvi­valmistajan TOSHULINin yksinmyyntiedustus on siirtynyt älykkääseen kone­paja­teknologiaan ja elinkaari­palveluihin erikoistuneelle Vossi Groupille. TOSHULINin karuselli­sorveja on käytössä runsaasti suomalais­asiakkailla vaativissa koneistustöissä.


Räätälöityjä pitkän elinkaaren ratkaisuja

Vuonna 1949 perustettu TOSHULIN a.s. valmistaa erittäin tukevia, tarkkoja ja monipuolisia karusellisorveja räätälöityinä pitkän elinkaaren ratkaisuina. Historiansa aikana yritys on toimittanut yli 13 600 karusellisorvia yli 70 maahan sekä se työllistää n. 735 henkeä. Pöytien kokoluokat ovat ø 800–4000 mm ja sisaryrityksen kautta saatavissa aina ø 16 m asti. Puolestaan työstettävien kappaleiden maksimi halkaisijat 5 m, korkeudet 5 m ja painot 60 tonniin asti.

Monipuolisilla koneilla onnistuu niin sorvaus, jyrsintä, hionta kuin porauskin sekä niihin on saatavissa myös Y-akseli. Jyrsinpäitä on tarjolla useita eri versioita mm. B-, C- ja Y-päät.


Kappaleet kerralla valmiiksi

TOSHULIN valmistaa karusellisorveja neljää eri mallisarjaa: POWERTURN, BASICTURN, FORCETURN ja EXPERTURN. Monipuolisilla koneilla onnistuu niin sorvaus, jyrsintä, hionta kuin porauskin. Jyrsinpäitä on tarjolla useita eri versioita mm. B-, C- ja Y-päät sekä automaattiset työkalujen ja adapterien vaihdot. Tarjolla on monipuolisia palettiautomaatioratkaisuvaihtoehtoja sekä myös Y-akseli. Koneet on saatavissa Siemens ONE tai Fanuc-ohjauksilla.


Elinkaaripalvelut tukena

”TOSHULINinin edustaja on paikalla Konepaja-messuosastollamme E201 ja kannattaakin tulla keskustelemaan, jotta voimme rakentaa myös teille kilpailuedun. Tarjoamme kattavat elinkaaripalvelut näiden huippukoneiden rinnalle”, toimitusjohtaja Marko Vossi kutsuu.

TOSHULINin karusellisorveja on käytössä paljon suomalais­asiakkailla vaativissa koneistustöissä. Koneisiin on saatavissa monipuolisia palettiautomaatioratkaisuvaihtoehtoja.

Vossi Group Oy
puh. 010 8200 500 • www.vossi.fi/toshulin