Absolent esittelee puhtaan ilman ratkaisujen seuraavan tason

Absolent julkaisee uuden tuotevalikoiman: A•erity on tehokas suodatinyksikkö teollisiin prosesseihin, joka takaa puhtaan ilman vähintään 8 760 käyttötunniksi. Tietoisuus ja tietämys vaikutuksista, joita ilmasta syntyvillä saasteilla voi olla terveyteemme, on kasvanut, ja ­Absolent on kehittänyt turvallisemman työympäristön älykkäällä ratkaisulla, joka optimoi energiankulutuksesi ja minimoi CO2-jalanjälkesi.

”Missiomme on tehdä ilmasta mahdollisimman puhdas ja työympäristöstä mahdollisimman turvallinen. A•erity on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa täyttämään käyttöajan varmistamiseen, energiatehokkuuteen ja skaalautuvuuteen liittyvät tarpeet tulevaisuuden tarpeiden täyttämiseksi. Absolent on todistanut toimivuutensa 30 vuoden ajan, ja A•erity:stä tulee suodatinyksiköiden seuraava taso”, kertoo Mattias Cleveson, Absolent AB:n toimitusjohtaja.

Kaikki yksiköt on varustettu EcoDrivella, IE5-luokan EC-moottorilla, joka optimoi energiankulutuksen ja turvallisemman käytön. EcoDrive toimii optimaalisella nopeudella, mikä säästää energiaa ja takaa tasaisen, turvallisen ja erittäin energiatehokkaan ilmansuodatusprosessin.A•erity on suojattu IoT-ratkaisu, joka antaa mahdollisuuden hallita suodatinyksiköitä ja työympäristöäsi käyttäjäystävällisen käyttöohjaimen kautta. Saat täydellisen yleiskuvan ilmanlaadusta ja saat ilmoituksia, joiden avulla voit suunnitella huoltosi tehokkaasti.

Absolentin suodattimissa on ainutlaatuinen kuitumateriaalien koostumus patentoidulla itsetyhjentävällä Catch & Release® -toiminnolla. Talteen otettu öljy voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää. Viimeinen vaihe on HEPA H13 -suodatin, joka jättää ilman 99,95 % vapaaksi haitallisista hiukkasista.

A•erity voidaan muokata ja skaalata toimitilojen, koneiden ja haasteiden mukaan. Ilmavirrasta ja hiukkaskuormasta riip­puen yksikköä voidaan mukauttaa ja muuntaa 500 m3/h – 40 000 m3/h ilmavirralla ja hiukkaskuormalla 70 mg/m2 aina 10 mg/m2. Joustava muotoilu helpottaa päivittämistä. 

Kysy lisää:

MTC Flextek Oy Ab
Jukka Yläpoikelus
puh. 050 568 5068
jukka.ylapoikelus@mtcflextek.fi

https://www.mtcflextek.fi/