AFRY viiden parhaan kansainvälisen suunnitteluyrityksen joukossa teollisuus- ja energiasektoreilla

AFRY sijoittui viiden parhaan kansainvälisen suunnitteluyrityksen joukkoon teollisuus- ja energiasektoreilla Engineering News Record (ENR) -julkaisussa vuonna 2020. ENR arvioi suunnitteluyrityksiä kaikkiaan yhdeksällä eri sektorilla. AFRYn kokonaissijoitus 225 kansainvälistä suunnitteluyritystä kattavalla listalla oli 18:s.

ENR:n julkaisemat yrityslistat ovat laajalti tunnustettuja koko kansainvälisessä rakennus- ja suunnitteluteollisuudessa. Julkaisuna ENR tarjoaa uutisia, tietoja ja analyysejä teollisuuden ammattilaisille.”Suomi on AFRYn toiseksi suurin markkina, jonka keskeisiä kulmakiviä ovat palvelumme teollisuudelle ja energiasektorille. Toimimme kattavasti myös infran, rakentamisen, vesi- ja jätehuollon ja ympäristön aloilla. Erinomainen sijoitus ENR:n listoilla osoittaa AFRYn vahvaa asemaa asiakkaidemme luotettavana ja asiantuntevana kumppanina”, sanoo Kalle Rasinmäki, AFRYn Suomen maajohtaja.

Laajan alakohtaisen asiantuntemuksensa ansiosta AFRY pystyy auttamaan asiakkaitaan hyödyntämään globaalien megatrendien kuten digitalisaation, energiamurroksen, kestävän kehityksen, globalisaation, kaupungistumisen ja kiertotalouden tarjoamia mahdollisuuksia. AFRYn palvelut eri toimialoilla kattavat hankkeiden koko elinkaaren alun selvityksistä suunnitteluun ja toteutukseen sekä käytön ja toiminnan tukeen.

 

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka tukee asiakkaan kestävän kehityksen ja digitalisaation edistämisessä. AFRYn 17 000 sitoutunutta asiantuntijaa kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla ympäri maailman.
Making Future

INFO

AFRY Suomi
Sari Fredriksson
viestintäpäällikkö
puh. 040 560 2180
sari.fredriksson@afry.com