Bahco laajentaa valikoimaa Uudet hionta- ja katkaisulaikat – metallintyöstö on osa Bahcon DNA:ta

Bahco lanseeraa täysin uuden sarjan hionta- ja katkaisulaikkoja sähkö- ja akkutyökalutarvikevalikoimaan. Laikat eivät ole tarkoitettu pelkästään metallille sekä ruostumattomalle teräkselle vaan myös keramiikalle, betonille, kivelle sekä rakennustiileille. Näiden lisäksi sarjaan kuuluu myös lamellilaikat sekä timanttilaikat. Uuden sarjan laikat ovat oSa-sertifioitu, joka asettaa niille korkeamman turvatasovaatimuksen. Bahcon tarvikevalikoima akku-, sähkö- sekä paineilmatyökaluille on nyt entistä kattavampi.

Bahco voi tänään tarjota ammattikäyttäjille täydellisen valikoiman korkealaatuisia hionta- ja katkaisulaikkoja kaikentyyppisille tehtäville. Sekä tuotteisiin että paketteihin on selkeästi merkitty mille materiaalille ne soveltuvat. Tehtävään oikean laikan valinta on näin entistä hel­pompaa. 
–   Kaikki uudet hionta-, katkaisu- sekä timanttilaikat ovat huolellisesti testattu ja kehitetty vaativaan, pitkäkestoiseen käyttöön. Matala tärinätaso tuo lisää turvaa työmaalle. Ominaisuus vähentää käsissä ja käsivarsissa tunnottomuudenriskiä, joka vähentää mahdollisia vahinkoja työmaalla, kertoo ­Mika Haaparanta, myyntipäällikkö Bahco Suomi ja Baltia.

Bahcon uusissa hionta- ja katkaisulaikoissa on käytetty hiontamateriaaleina alumiinioksidia, zirkoniumia, piikarbidia sekä timanttijyviä, jotta ne soveltuvat parhaiten monipuolisiin hionta- ja katkaisutehtäviin. Lamellilaikkojen pinnoitteena on käytetty zirkoniumia, mikä auttaa niitä kestämään pidempään ja sietämään paremmin hionnasta aiheutuvaa kulutusta.
–   Bahcolla on yli 100 vuotta kokemusta metallinkatkaisusta. Metallinkatkaisu ja sen työstäminen on aina ollut osa meidän DNA:ta, kertoo Mika Haaparanta. Hionta- ja katkaisulaikkojen sarjan lisääminen valikoimaan on luonnollinen jatkumo tälle perinteelle.

Bahcon juontaa juurensa teollisuusvallankumouksen aikaiseen Ruotsiin, jossa se 1800-luvulla kehitti jokaisen työkalupakista tänään löytyvän jakoavaimen. Nyt valikoimaan kuuluu yli 15.000 ammattikäyttöön soveltuvaa käsityökalua sekä tarvikkeita akku- ja sähkötyökaluille.

 

Bahco on tunnettu edelläkävijänä käsityökalujen valmistajana sekä kehittäjänä. Kattavaan valikoimaan kuuluu esimerkiksi jakoavaimia, pihtejä, sahoja sekä viiloja ja on maailman suurin käsisahojen ja sahanterien valmistaja. Tuotemerkki Bahco tunnetaan korkeasta laadusta, huippun muotoilusta ja palkintoja voittaneesta ergonomiasta. Bahcon työkaluja on saatavana yli 40 eri maasta ja tehtaita on kuudessa Euroopan maassa.

INFO

Bahco Suomi
Mika Haaparanta
myyntipäälikkö
puh. 0400 489 515
mika.haaparanta@snaeurope.com
www.bahco.com