Uuden sukupolven FiFo-läpivirtaushylly Trestonilta – Lisää tuottavuutta markkinoiden joustavimmalla FiFo-läpivirtaushylly ja -säilytysratkaisulla

Tuotanto-, kokoonpano-, korjaus- ja pakkaustyöpisteissä aikaa hukkaantuu helposti etsimällä oikeita tavaroita sekä menemällä edestakaisin varaston ja työpisteen välillä työpisteen riittämättömän materiaalivaraston vuoksi. Kotimaisen teollisuuskaluste valmistaja Trestonin FiFo-läpivirtaushylly ja -säilytysratkaisu ratkaisee nämä ongelmat.
Treston FiFo toimii materiaalivarastona työpisteen yhteydessä varmistaen riittävän materiaalien saatavuuden FiFo- (First in First out) varastonohjausperiaatteen mukaisesti eli siten, että vanhimmat komponentit ovat saatavilla ensin. Treston Fifo on kehitetty käyttäjien tarpeista ollen joustavin läpivirtaushyllyratkaisu markkinoilla.

Treston FiFo -läpivirtaushyllyn tärkeimmät hyödyt:
• Helposti muokattavissa eri kokoisille laatikoille ja komponenteille, rullakkotasot säädettävissä ilman työkaluja.
• Laaja varusteluosien ja lisätarvikkeiden valikoima – muunna ergonomiseksi työpisteeksi lisäämällä hylly, valaisin tai varrellisia varusteluosia.
• Lisää säilytystilaa helposti laajentamalla läpivirtaushyllyä sivu- tai takajatkeilla. Jatkeita lisätessä läpivirtaushyllyn perusosaa ei tarvitse säätää.
• Nopea ja helppo koota, tarvitset vain kuusiokoloavaimen. Mukana tuleva magneettinen pieni vatupassi auttaa asennuksessa.

 

Treston kuuluu maailman johtaviin teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden toimittajiin. Laadukkaat ergonomiset ja ESD-yhteensopivat työpöydät lisävarusteineen, säilytysjärjestelmät, vaunut, valaisimet, kaapistot ja tuolit auttavat asiakkaita luomaan toimivan ja tehokkaan työympäristön. Liikevaihto vuonna 2019 oli 45M€ ja henkilöstöä 280. https://www.treston.fi

INFO

sales@treston.com