Alihankinnan juhlaa

Tampereella vuotuisesti järjestettävät Alihankinta-messut ovat yksi miellyttävimpiä syksyn merkkejä. Tapahtuma tarjoaa kävijöille joka vuosi upean alaa läpiluotaavan kattauksen, jossa alihankintaverkosto kokoontuu saman katon alle. Tänä vuonna messuilla on erityisesti aihetta juhlaan, sillä tapahtuma täyttää kunnioitettavat 35 vuotta.

Syitä Alihankinta-messujen menestykselle on varmasti useita, mutta yksi menestystekijä on tapahtuman jatkuva kehittyminen. Tämän vuoden uutena alueena Alihankinta-messuilla on B-halliin sijoittuva Glo Village. Tämän kansain­välisen kylän näytteilleasettajat tuovat kävijälle esiin omia kokemuksiaan erilaisista kansainvälisistä toiminnoista.

Juhlavuoden tapahtumaan liittyy myös erityisiä juhlallisuuksia. Yksi näistä on 12 Hall of Fame, joka juhlistaa kahtatoista yritystä, jotka ovat osallistuneet jokaisille Alihankinta-messuille.

Alihankinta 2023 järjestetään 26.–28.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tämän vuoden tapahtuman teemana on Globally Local, jonka tarkoituksena on kietoa teollisuuden maailma yhteen paikallisesta tuotannosta kansainväliseen yhteistyöhön. Viime vuodet ovat osoittaneet, kuinka iso merkitys globaalilla kentällä on jokaiseen yritykseen ja jokaiseen ihmiseen. Globally Local -teema on varmasti osuva aihe tähän hetkeen. Oivasti valittu teema osoittaa messuorganisaation ammattitaitoa ja kykyä mukautua vallitsevaan maailman­tilanteeseen tarjoamalla aikaan sopiva aihepiiri.

Messuilla nähdään,

Petri Kuhlman, päätoimittaja