Uusia edustuksia Camcutille

Laadukkaista tuotteista ja palveluista tunnettu Camcut on saanut edustukseensa uusia tuotemerkkejä. ”Uusien tuotteiden avulla vastaamme kysyntään ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin laajemmalla tuotesektorilla”, toteaa myyntijohtaja Janne Pesonen. Camcutin edustuksessa on ennestään mm. lastuvia työkaluja Walter Toolsilta, mittavälineitä Mahrilta sekä Mastercam-ohjelmisto.
”Asiakkaamme tuntevat tapamme toimia ja hoitaa myös tuotteiden tukipalveluita, joten on luonnollista, että meiltä kysytään usein myös tuotteita, joita meidän valikoimasta ei ole löytynyt. Uudet edustukset auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin monipuolisemmin”, Janne kertoo.


UYAR-kamerajärjestelmät työstökoneille

UYAR on uuden sukupolven visuaalinen valvontajärjestelmä työstökoneille. Uyar-kameroiden avulla voit seurata visuaalisesti kaikkia prosesseja reaaliaikaisesti erilliseltä kuvaruudulta tai etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen näytöltä miehittämättömässä tuotannossa. IP-suojausluokiteltu VisionLine RWC -kamera on varustettu LED-valoilla ja pyörivällä linssillä, jotka mahdollistavat hyvän kuvalaadun kaikissa tilanteissa työstökoneen sisällä työstön aikana. Kameran avulla näet paikkoihin, joihin et muuten näkisi. Käyttökohteita voivat olla 5-akseliset työstökoneet, vaakakaraiset työstökoneet, isot aarporat, pitkäjyrsin- ja portaalijyrsinkoneet tai työstökoneen valvonta miehittämättömässä ajossa esim. FMS-linjastoissa tai kappaleissa, joissa on pitkä koneaika kuten muottien koneistus. Uyar-kamerat ovat myös erinomainen lisä yrityksille, jotka haluavat näyttää asiakkailleen, mitä koneen sisällä tapahtuu tai opetuskäyttöön oppilaitoksille, missä usean henkilön pitäisi nähdä työstöprosessi samanaikaisesti.


Eromobil®-kipinätyöstökoneet

Rikkoutuneen työkalun poistaminen on ongelma, johon Eromobil®-kipinätyöstö­kone on ratkaisu. Eromobil® poistaa rikkinäiset kierretapit, porat, kalvimet sekä muut rikkoutuneet työkalut muutamassa minuutissa luotettavasti ilman, että työkappaletta vahingoitetaan. Eromobil®-kipinätyöstökonetta voidaan käyttää pylväs- ja säteittäisporakoneiden, jyrsinkoneiden ym. työstökoneiden kanssa. Rikkoutuneen työkalun irrottaminen työkappaleesta ei ole vain ärsyttävää, vaan se on myös kallista. Varsinkin piensarjoissa, protoissa sekä raskaassa koneistuksessa työkappaleen uudelleen valmistaminen ei välttämättä ole mahdollista ja kustannukset voivat nousta jopa tuhansiin euroihin. Eromobil®-kipinätyöstökone on kone, joka ratkaisee rikkoutuneesta työkalusta aiheutuneet ongelmat.


ER-EL-kiinnitysratkaisut

Vuonna 1989 perustettu ER-EL on yksi johtavista työkappaleiden kiinnittimien valmistajista. ER-EL:llä on yli 4 000 varastotuotetta, ja he valmistavat myös projektikohtaisia kiinnitysratkaisuita asiakkaiden tarpeisiin. Laaja tuotevalikoima kattaa kiinnitysvälineet työkappaleiden kiinnittämiseen aina puristimista, kiinnitysrautoihin, nollapistekiinnittimiin, kiinnitintorneihin, vakuumipöytiin sekä muihin kiinnitinkomponentteihin.

Camcut Oy
puh. 0451872212
myynti@camcut.fi
www.camcut.fi