Colly Company yhdistyy osaksi YTM-Industrialia

Erityisesti suodatustekniikkaratkaisuistaan teollisuudessa hyvin tunnettu Colly Company Oy Ab yhdistyy osaksi teollisuuden moniosaaja YTM-Industrial Oy:tä.

Colly Company Oy Ab yhdistyy YTM-Industrialiin liiketoimintakaupalla 1.11.2021, jonka jälkeen Colly Company Oy Ab:n nimi muuttuu YTM-Industrial Oy:ksi. Molemmat yritykset kuuluvat Indutrade-konserniin. Yhdistymisen tavoitteena on vahvistaa YTM-Industrialin asemaa yhtenä Suomen johtavana teollisuuden ja prosessitekniikan myynti- ja jälkipalveluyrityksenä. Yhdistyminen mahdollistaa molemminpuolisia synergiaetuja niin tukitoimintojen kuin kattavamman myynti- ja palveluosaamisen sekä tuotevalikoiman osalta.

Molemmat yritykset saavat yhdistymisen myötä käyttöönsä lisää resursseja ja osaamista, mikä mahdollistaa vahvemman aseman markkinoilla ja vahvistaa yhtiön palvelukykyä. Lisäksi yhdistyminen tekee YTM-Industrialista vahvemman kumppanin sen toimittajille.

Colly Company tunnetaan erityisesti teollisuuden suodatustekniikkaratkaisuistaan, jotka linkittyvät saumattomasti YTM-Industrialin prosessitekniikkatiimin tuotteisiin, mittausteknologiaan ja voiteluratkaisuihin. Yhdistyminen on siten myös molempien yritysten sidosryhmille positiivinen uutinen.

Colly Companyn koko henkilöstö jatkaa YTM-Industrialissa vanhoina työntekijöinä. Colly-suodatustiimi keskittyy erityisesti maailman johtavan Pall-suodatusteknologian myyntiin, markkinointiin ja jälkimarkkinapalveluihin. Tämän lisäksi YTM-Industrialin edustukseen siirtyvät muun muassa WEH®, Straub, Saint-Cobain, UltraPure International, Azud, Durbal, Latty, Sartorius, Bühler, EM-Technik, Ultra Clean® ja Kest Technology edustukset.

Käytännön toimintojen osalta yhdistyminen sujuu vaivattomasti. Yritykset ovat toimineet samassa osoitteessa ja toimitiloissa jo useamman vuoden ajan. Colly Company nimi säilyy yrityksessä aputoimi­nimenä.

YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien myyntiin, suunnitteluun ja jälkipalveluihin erikoistunut vastuullinen ja asiakaslähtöinen yritys. YTM-Industrial Oy:n asiakaskunta koostuu monipuolisesti Suomen teollisuuden yrityksistä. Ydintehtävänä on varmistaa, että asiakkaat saa toimitetuista tuotteista parhaan mahdollisen lisäarvon oman toimintansa kannattavuuden takaamiseksi.

YTM-Industrial Oy
Tiilenlyöjänkuja 9 B
01720 VANTAA
https://www.ytm.fi/

YTM-Industrial Oy
Ari Numminen
toimitusjohtaja
puh. +358 40 635 0367
ari.numminen@ytm.fi

Colly Company Oy Ab
Tommi Naski
toimitusjohtaja
puh. +358 50 442 4774
tommi.naski@colly.fi

Indutrade Oy
Juha Kujala
toimitusjohtaja
puh. +358 46 851 1981
juha.kujala@indutrade.fi