Damstahl Oy laajentaa putkenosavalikoimaansa, toimitusaika noin 1–2 arkipäivää

Suomen johtaviin ruostumattoman teräksen tukkukauppiaisiin kuuluva Damstahl Oy ilmoittaa laajentavansa putkenosavalikoimaansa. Tämä tietää hyviä uutisia Damstahlin asiakkaille, sillä toimitusaika lyhenee noin viikosta vain noin 1–2 arkipäivään.


Nykypäivän nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä aika on kallisarvoinen hyödyke. Projektit ovat aiempaa monimuotoisempia ja monimutkaisempia. Siksi joustavuus ja nopea aikataulu on ensiarvoisen tärkeää, jotta odottamattomista käänteistä voidaan selviytyä tiukassakin  projektiaikataulussa. Tähän tarpeeseen vastatakseen Damstahl on päättänyt laajentaa Suomen varaston putkenosien valikoimaansa, mikä lyhentää toimitusaikaa vain muutamaan arkipäivään.

Nopeampien toimitusaikojen lisäksi asiak­kaat hyötyvät myös laajemmasta varastovalikoimasta, joka kattaa putken­osien kaikki tuoteryhmät. Neumo Ehrenberg -konsernin tytäryhtiönä Dam­stahlilla on myös pääsy emoyhtiönsä markkinoiden johtavaan tuotevalikoimaan. Tämän myötä Damstahl pystyy pitämään varastossaan Euroopan suurinta putkenosavalikoimaa ja tarjoamaan toimitusta muutaman arkipäivän kuluessa. Tämä tarkoittaa sitä, että putkenosatoimitukset ovat entistäkin joustavampia ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.


”Haluamme aina kasvaa asiakkaidemme ja heidän muuttuvien tarpeidensa mukana. Vaikka Damstahl onkin aina ollut tunnettu tuotevalikoimastaan, haluamme vahvistaa jakeluamme entisestään varmistaaksemme, että Damstahl pystyy toimittamaan asiakkaiden tarvitsemat tuotteet juuri silloin, kun he niitä tarvitsevat”, kertoo ­Dam­stahl Oy:n maajohtaja ja kehitystyön vetäjä Vesa Mattila.

Damstahlin tavoitteena on tarjota joustavuutta ja vaivattomuutta asiakkaidensa menestyksen tueksi. Damstahlin logistiikka- ja varastovaihtoehdot on suunniteltu tukemaan erilaisia projektitarpeita ja asiakkaiden mieltymyksiä, jolloin asiakkaat saavat vapauden valita juuri heille sopivan ratkaisun. 

Löydät Damstahlin putkenosavalikoiman täältä:
https://damstahl.com/fi/shop/putkenosat-20279

Damstahl Oy
Vesa Mattila
maajohtaja
puh. 040 5622 871
vma@damstahl.com