Eksoottisten aineiden työstöön Multiside-jyrsimet

Dormer Prametin Multiside-valikoima soveltuu ihanteellisesti eksoottisten raaka-aineiden, kuten titaanien ja tulenkestävien raaka-aineiden jyrsintään.

Valikoimassa on kolme jyrsinmallia – Multiside AD, Multiside SC ja Multiside SD –, jotka kattavat laajan käyttöalueen mm. kulma-, taso- ja muotojyrsinnän, urien jyrsinnän, progressiivisen piston ja rouhinnan.

Patentoitu teräpalan kiinnitysmenetelmä SideLok on yhtiön Pramet-mallistoon kuuluvien Multiside-jyrsimien yksi merkittävimmistä ominaisuuksista.

SideLok on erittäin tehokas ja varma teräpalojen kiinnitysmenetelmä, jonka tuottama suuri tukevuus korostuu erityisesti monimutkaisten pintojen viisiakselisessa koneistuksessa. Yhtenä merkittävänä tuloksena saavutetaan normaalia suurempi lastuvirta – jopa vaikeasti työstettävissä raaka-aineissa.

Koska keskiökiinnitystä ei tarvita, itse terä on huomattavasti normaalia vahvempi ja asennuspaikka korostaa terän geometrian merkitystä. Terien lukumäärää on myös voitu nostaa.

SideLok-menetelmän etuna on myös asennusprosessin nopeutuminen teräpalan vaihdon yhteydessä, koska kiristysruuveja ei tarvitse irrottaa rungosta.

Laaja terävalikoima sisältää useita terämuotoja ja säteiden mitat 0.4–6.0 mm. Lastunmurtajat ovat tulenkestävien raaka-aineiden koneistuksessa yleisesti käytettyjä muotoja.

Wiper-terävaihtoehdolla saavutetaan parempi pinnanlaatu ja suurempi terien lukumäärä tarkoittaa lyhyempiä koneistusaikoja ja suurempaa tuottavuutta. Multiside-jyrsimiä voidaan tarjota tilaustuotteina erityisiin käyttökohteisiin täyttämään asiakkaiden erityisvaatimuksia.

INFO

Lisätietoja Multiside-valikoimasta saa Dormer Prametin lähimmältä lälleenmyyjältä, asiakaspalvelusta tai kotisivuilta osoitteesta www.dormerpramet.com