Elomatic ja Betamet yhteistyöhön

Turkulainen Elomatic Oy ja oululainen Betamet Oy ovat sopineet suunnittelu-, asennus- ja käyttöönottoyhteistyöstä erityisesti hankkeissa, jotka liittyvät paperi-, sellu-, kaivos-, energia-, teräs- ja kemianteollisuuden hankkeisiin. Sopimus vahvistaa yritysten kilpailukykyä ja asemaa teollisuuden investointiprojekteissa.

Elomatic ja Betamet täydentävät sopivasti toistensa osaamista. Elomatic tarjoaa asiakkailleen konsultointia, suunnittelua, tuotekehitystä ja projektinhallintaa, kun Betamet sen sijaan keskittyy teollisuuden kone-, putki- ja ilmalaiteasennuksiin, vaativien jaloteräslaitteiden valmistukseen ja modernisointiprojekteihin. Yritysten yhteistyössä Elomatic vastaa esisuunnittelusta ja yksityiskohtaisesta suunnittelusta, Betamet sen sijaan vastaa asentamisen tarvitsemasta suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksista. Projektinhoidosta ja käyttöönotosta sovitaan tapauskohtaisesti. Vastuut sovitaan selkeästi ja ne kannetaan huolella.
”Osaamisalueemme täydentävät toisiaan. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään, ja toimintakulttuurimme tukevat toisiaan. Parannamme kilpailukykyämme tarjoamalla yhteisille asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukonseptin. Tämä vahvistaa kummankin yrityksen kilpailukykyä”, sanoo Elomaticin Mechanical-toimialajohtaja Timo Martikainen.
Kumppanuus edistää myös yritysten yhteisten tarjousten läpinäkyvyyttä.
”Elomaticin ja Betametin tavoitteena on toteuttaa yhdessä teollisuuden investointiprojekteja. Yhteisten hankkeiden markkinoinnissa esiinnymme kumppaneina ja viestimme yhteisistä ratkaisutoimituksista. Osallistumme tällöin yhdessä myös tarjous- ja sopimusneuvotteluihin”, toteaa Betametin kehitysjohtaja Petri Nyberg.

INFO

Elomatic Oy
Timo Martikainen
puh. 050 466 0303
timo.martikainen@elomatic.com
www.elomatic.com
Betamet Oy
Petri Nyberg
puh. 040 746 7952
petri.nyberg@betamet.fi
www.betamet.fi