Energiatehokasta paineilmaa

Atlas Copco valmistaa energiatehokkaita ja laadukkaita paineilmakompressoreita ja alipainepumppuja kaikkien teollisuusalojen eri tarpeisiin.

Vuonna 1873 Tukholmassa perustettu Atlas Copco on maailman johtavia paineilmaratkaisujen toimittajia. Suomessakin yhtiö on kuulunut alan suunnannäyttäjiin ja johtaviin paineilmateknologioiden toimijiin jo yli sadan vuoden ajan. ”Olemme koko toimintamme ajan panostaneet innovatiiviseen tuotekehitykseen ja räätälöitäviin implementointeihin”, vahvistaa Vantaan pääkonttorissa toimiva Key ­Account Manager Iisakki Hyypiä.
Atlas Copco Kompressorien tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuuskompressorit, kaasu- ja prosessikompressorit, typpi- ja happigeneraattorit, paineilman ja kaasun jälkikäsittelylaitteet, matalapainepuhaltimet sekä alipainepumput.

Laitteiston elinkaaripalvelut yhdeltä luukulta
Atlas Copco Kompressorit tarjoaa yhdeltä luukulta kokonaisvaltaisen palvelun: paineilmajärjestelmän alkukartoitukset ja suunnittelun, optimoidut laitteet, kattavat huoltopalvelut, keskusohjaus- ja etävalvontapalvelut sekä energiansäästö- ja -talteenottoratkaisut.
”Palettiimme kuuluvat myös joustavat rahoitusvaihtoehdot”, Hyypiä kertoo. ”Olen usein jo alkukartoitustapaamisessa mukana, jotta huoltotarpeiden ennakointikin tulee heti huomioitua”, sanoo huollon piiripäällikkö Janne Kinnunen. ”Oikein huollettu tarkoittaa paitsi käyttökatkoksien minimointia myös huomattavaa energiasäästöä”, hän lisää.

Energiatehokkaasti, kattavasti huollettuna
Kompressorin elinkaarikustannuksista reilu 70 % menee energiakustannuksiin, joten laitteen energiatehokkuuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Hukkalämmön talteenotto ja kevennyskäynnin minimointi ovat esimerkkejä merkittävistä energiasäästöistä, joita nykyaikaisilla laitteilla saadaan aikaan.
Suomessa sekä globaalisti toimiva Atlas Copco palvelee kaikkia teollisuuden alan yrityksiä. Lisäksi yritys pystyy tarjoamaan suomalaisille laitevalmistaja-vientiyritysasiakkailleen laajasta tuotevalikoimastaan tarvittavat laitteet. ”Pystymme myös tarjoamaan paikallisesti käyttöönoton, koulutuksen, opastuksen ja huollon. Näin asiakkaamme pystyvät varmistamaan omien laitteistojensa toiminnan loppuasiakkaille ympäri maailmaa”, painottaa Atlas Copco Kompressorit Oulun yksiköstä Pasi Partanen.

INFO

www.atlascopco.fi