JR-Tools Oy:n tuotevalikoima laajenee FMT Tooling Systemsin laadukkailla erikoistyökaluilla

Suomen suurin metalliteollisuuden lastuavien erikoistyökalujen valmistaja ja jälleenmyyjä JR-Tools Oy on aloittanut portugalilaisen Frezite Groupin FMT Tooling Systems -erikoistyökalujen jälleenmyyjänä. Tuotevalikoimaan kuuluvat erikoistyökalut vaihtopaloilla ja juotetuilla paloilla. 
 
JR-Toolsin erikoistyökaluvalikoima laajenee uuden jälleenmyyntiyhteistyön myötä. “Frezite Groupin edustaja otti meihin yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. He halusivat löytää jälleenmyyjän, jolla olisi erikoistyökaluosaamista ja joka tuntisi Suomen markkinat. Meille tämä on hieno mahdollisuus, koska tuotevalikoimassamme ei vielä ole ollut tämäntyyppisiä erikoistyökaluja”, kertoo JR-Toolsin toimitusjohtaja Pasi Rönn. “FMT on erittäinen iloinen tästä yhteistyöstä. Uskomme, että JR-Toolsin vahva brändi ja tiimi mahdollistavat FMT:n tuotteiden menestyksekkään jälleenmyynnin Suomen markkinoilla”, toteaa FMT:n myynnistä Euroopan-markkinoilla vastaava Valter Mesquita.
FMT Tooling Systemsin erikoistyökaluja on saatavilla PCD-, CBN- ja kovametallipaloilla, ja ne soveltuvat vaativiin tarkkuuskoneistuksiin kuten moottorilohkojen koneistuksiin. FMT Tooling Systemsin erikoistyökalujen lisäksi JR-Toolsin jälleenmyyntituotteiden valikoimaan kuuluvat Gleasonin hammastustyökalut ja -kiinnittimet, Tyrolitin hio­matuotteet, Unior Componetsin avennustyökalut sekä MegaTecin vaihtopalatuotteet.
Viime vuonna JR-Toolsin liikevaihto oli 2,4 miljoonaa euroa, eli kasvua edellisvuoteen verrattuna oli noin 20 prosenttia. JR-Toolsin tavoitteena on jatkaa kasvu-uralla, ja uudet laadukkaat jälleenmyyntituotteet ja -palvelut ovat tässä avainasemassa. “Jälleenmyynnin puolella tavoitteena on tuotevalikoiman laajentaminen siten, että voimme yhdessä päämiestemme kanssa tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaisen palvelun ja ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteenamme on asiakkaan prosessien parantaminen. Tarvittaessa järjestämme asiakkaille myös työkalukoulutuksia”, kertoo JR-Toolsin myyntijohtaja ­Veli-Matti Uusitalo. 

INFO

Pasi Rönn 
toimitusjohtaja
puh. +358 (0)50 469 7921
pasi.ronn@jrtools.fi
Veli-Matti Uusitalo
myyntijohtaja
puh. +358 (0)40 835 8075
veli-matti.uusitalo@jrtools.fi
www.jrtools.fi