Erbendin edistykselliset kanttikoneet Vossille

Vossi ja turkkilainen Erbend ovat sopineet heidän edistyksellisien kanttikoneiden yksinmyynnistä Suomessa ja Baltiassa. Erbendin kanttikoneet ovat olleet erittäin kova myyntimenestys Ruotsissa ja Norjassa, joissa niitä on käytössä jo useita kymmeniä esim. monimutkaisten profiilien, laatikoiden, koteloiden ja ovipaneelien valmistuksessa.


Pitkäaikainen kokemus

Yrityksen henkilöstöllä on yli 30 vuoden kokemus levykoneiden valmistuksesta ja toiminta-ajatuksena on tarjota: 1. Erittäin korkea laatuisia koneita. 2. Nopeita toimitusaikoja. 3. Markkinoiden paras hinta-laatusuhde. 4. Erinomainen tuki ja yhteistyö.


Laaja mallisto ja paras hinta-laatusuhde

Erbendin tuotepaletista löytyy useita eri malleja nopeaan, monipuoliseen ja helppokäyttöiseen ohutlevytyöhön esim. peltisepille sekä kattotöihin. Mallistossa on mm. kääntyvällä yläpalkilla olevia malleja, mikä mahdollistaa korkeiden palaterien käytön toisella puolella ja suorien terien käytön toisella puolella tarjoten tehokkuutta mm. syvien hattulistojen valmistuksessa. Kahteen suuntaan kanttaavat koneet kääntävät peltiä ylös ja alaspäin, mikä eliminoi käyttäjän tarpeen käännellä kappaletta. Tämä mahdollistaa monimutkaisten ja isojenkin kappaleiden valmistuksen yhden käyttäjän toimesta. Koneilla onnistuu pienet ja isot kappaleet sekä niin yksittäiset kappaleet kuin isommatkin sarjat.


Nopeutta ja helppokäyttöisyyttä

Koneiden 15,4” kosketusnäyttö CNC-oh­jaus on helppokäyttöinen ja se on saatavissa myös 3D-ominaisuuksilla. Koneissa on kiinnitetty paljon huomiota hyvään ergono­miaan sekä tehokkaaseen työskentelyyn ja lisävarustelista on erittäin kattava.


Erbendin edistyksellisessä mallistossa on mm. kääntyvällä yläpalkilla olevia CNC-malleja, mikä mahdollistaa korkeiden palaterien käytön toisella puolella ja suorien terien käytön toisella puolella tarjoten tehokkuutta.

Vossi Group Oy
puh. 010 8200 500
www.vossi.fi/erbend