Esab on suunnitellut psf mig/mag -pistoolit uudelleen tehostaakseen teollista suorituskykyä

ESAB Welding & Cutting Productsin MIG/MAG-hitsauspistoolien modernisoitu PSF-sarja sisältää uuden PSF 520W vesijäähdytteisen pistoolin. Sen ominaisuuksiin kuuluu 100 % kuormitusaikasuhde 500 ampeerilla sekä seoskaasulla että O2:lla, ja se suoriutuu vaativista töistä jopa 1,6 mm:n langalla.
PSF 520W sisältää kaksipiirisen jäähdytysjärjestelmän, joka tuo vesijäähdytyksen aina kaasusuuttimeen ja johdinputkeen saakka. Pistooli pysyy viileämpänä ja mukavampana erittäin kuumissa ja pitkissä hitsauksissa, kuten pulssi-MIG-hitsauksessa ja käytettäessä paksuja täytelankoja.
Kahden piirin jäähdytyksen tuottaman viilennyksen muihin etuihin kuuluu langan parempi syötettävyys, kulutusosien pitempi käyttöikä, vakaampi valokaari, tarttumattomat roiskeet, helpompi puhdistus ja pienempi suojakaasuturbulenssin riski.
PSF-sarja sisältää myös vesijäähdytteisen PSF 420W -pistoolin (100 % kuormitusaikasuhde 450 ampeerilla) ja neljä kaasujäähdytettyä mallia (PSF 260, PSF 315, PSF 415 ja PSF 515), joiden arvot ovat 225–450 A 60 % kuormitusaikasuhteella. Kaapelin pituusvaihtoehdot ovat 3, 4 ja 5 m. Etuosa on suunniteltu kokonaan uudelleen, mutta kulutusosat ovat täysin yhteensopivia hyväksi koettujen perinteisten PSF-kulutusosien kanssa. Niihin kuuluvat pitkäkestoiset premium-kuparikromizirkoniseoksesta valmistetut virtasuuttimet, jotka kestävät kulutusta, jotta voit hitsata pitempään samalla suuttimella.

Suunniteltu helpommin käsiteltäväksi
Kaikki PSF-pistoolit on suunniteltu ergonomisiksi. Ne takaavat mukavan ja tukevan otteen ja ehkäisevät käden rasittumista. PSF 260 -pistoolissa on pieni ja kompakti kahva ja kääntyvä kaula, joten voit hitsata useammissa paikoissa muuttamatta asentoa. Suuremmissa PSF:issä, mukaan lukien vesijäähdytteisissä malleissa, on kumipinnoitteiset pehmeät tartunta-alueet sekä nivelet ja jousituet, jotka parantavat joustavuutta ja vähentävät ranteen rasitusta.
Premium-PSF-sarjan lisäksi ESAB tarjoaa myös laajennetun ja parannellun MXL MIG/MAG -pistoolien sarjan teolliseen käyttöön. ESAB nosti ilmajäähdytteisten mallien kuormitusaikasuhteen 35 prosentista 60 prosenttiin, ja vesijäähdytteisten mallien kuormitusaikasuhde on 100 %. Kaikissa MXL-pistooleissa on nivelet, jousituet, ergonomiset kumipinnoitteiset pehmeät tartunta-alueet MXL 341, 411W ja 511W -mallien kahvoissa ja uusi etuosan rakenne, joka sopii yhteen vakiomallisten ESAB-kulutusosien kanssa.
ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leikkausalan toimittaja. Palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista sekä uraauurtavista mekanisoidun leikkauksen ja automaation ratkaisuista tunnettu ESAB tarjoaa lisäaineita, hitsauslaitteita ja ‑varusteita asiakkaille ympäri maail­maa. ●

INFO

www.esab.com