Euroopan suuriMMAN työstökonetehtaan GROBin Open House toukokuussa

Saksalainen työstökonejätti GROB järjestää jälleen Open House -tapahtuman 3.–6.5. Euroopan suurimmassa työstökonetehtaassa Mindelheimissa. Esillä on runsaasti 5- ja 4-akselisia vaakatyöstökeskuksia sekä robotti- ja palettiautomaatiota. Mukana on myös 50 kumppania esittelemässä mm. työkaluja, kiinnittimiä, ohjelmistoja, ym.


Ainutlaatuiset 5-akselivaakakeskukset

GROBin huippudynaaminen ja -tarkka 5-akselikonsepti perustuu ainutlaatuiseen vaakakarakonseptiin, jossa kara liikkuu Z-akselin suuntaisesti erittäin jämäkän koneen sisällä. Tämä mahdollistaa poik­keuksellisen lyhyiden ja pitkien työkalujen hyödyntämisen. Lisäksi koneiden pöytä kääntyy täysin ylösalaisin, mikä tarjoaa ylivoimaisen lastunpoiston.

Saksalaisen GROBin vahvuus on, että he pystyvät tarjoamaan äärimmäisen tehokkaiden koneiden rinnalle vahvan menetelmätuen sekä automaatioratkaisut. Tapahtumassa on esillä runsaasti 5- ja 4-akselisia vaakatyöstökeskuksia sekä robotti- ja palettiautomaatiota.


Vahvuus automaatiossa ja menetelmätuessa

Tapahtumassa on monipuolisesti esillä valmistajan edistykselliset 5- ja 4-akseliset vaakakeskukset sekä erilaisia automaatioratkaisuja pääosin GROBin itse valmistamina. Tapahtumassa pääsee tutustumaan myös GROBin tuotantoon, jossa valmistajan koneita tehdään koneistamalla valmistajan omilla koneilla.

”GROBin vahvuus on, että he pystyvät tarjoamaan äärimmäisen tehokkaiden koneiden rinnalle vahvan menetelmätuen sekä automaatioratkaisut. Järjestämme asiakasmatkoja tapahtumaan, joten kannattaakin olla yhteydessä”, Marko Vossi kannustaa.

Vossi Group Oy
puh. 010 8200 502
www.vossi.fi/grob2022

Viime vuoden lokakuun Open House -tapahtuman yhteydessä julkistettiin myös Salon Metalelektron investointi huippudynaamiseen G350a 5-akseliseen vaakakeskukseen, joka liitettiin heidän Fastems FMS -järjestelmään.
GROBin huippudynaaminen ja -tarkka 5-akselikonsepti perustuu ainutlaatuiseen vaakakarakonseptiin, jossa kara liikkuu Z-akselin suuntaisesti erittäin jämäkän koneen sisällä. Tämä mahdollistaa poikkeuksellisen lyhyiden ja pitkien työkalujen hyödyntämisen. Lisäksi koneiden pöytä kääntyy täysin ylös-alaisin, mikä tarjoaa ylivoimaisen lastunpoiston.