Fein VersaMag -järjestelmä lisää turvallisuutta kenttätyöskentelyyn

Kun työkohteessa on muokattava tai katkaistava esim. teräsputkea, ei ole järkevää pitää kulmahiomakonetta toisessa kädessä ja putkea toisessa. Usein näin kuitenkin toimitaan, kun tarvitaan vain pieni “sipaisu” tai kappaleen kevyt modifiointi. Autossa tai verstaalla olisi ruuvipenkki, mutta työkappaleen siirtämiseen menee arvokasta aikaa, joten työ tehdään usein käsivaraisesti, mikä kantaa sisällään suuren loukkaantumisriskin.

VersaMag-ruuvipenkki on kevyt kantaa mukana ja se kiinnittyy magneettiporakoneista tutun kestomagneetin avulla paljaaseen metalliin, jonka ainevahvuus on vähintään noin 4 mm. Näin käytössä on turvallinen ruuvipenkki, johon saa kiinni työstettävän kappaleen tiukasti missä vain.

VersaMag on järjestelmä, jonka perusta on magneettijalusta, sisällään tehokas 2-roottorinen kestomagneetti, jonka pitovoima on jopa 7800 Nm. Magneetin 30-prosenttinen esimagnetisointi mahdollistaa tarkan kiinnityksen kohdistamisen ennen kuin vipu käännetään 100 %:n pitoon.
Modulaarista laajennettavaa kiinnitysjärjestelmää laajennetaan jatkuvasti uusilla tarvikkeilla. Tällä hetkellä saatavilla on jo mainittu ruuvipenkki ja siihen lisävarusteena 60 mm korotusleuat, jotka ovat täydelliset suurien litteiden ja pyöreiden materiaa­lien työstöön, aina 100 mm:n halkaisijaan asti.

Lisäksi myynnissä on nyt myös 250 x 250 mm plasmatisoitu hitsauslevy esivalmistetuilla porauskuvilla Demmeler- ja Sieg­mund-elementeille. Porareiän halkaisija levyssä on 16 mm. Levyä voidaan käyttää monipuolisesti työkappaleiden hitsauksessa ja työstössä.

Ensi vuonna VersaMag-järjestelmään on tulossa useita mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tarvikkeita jotka tuovat metallintyöstöön lisää turvallisuutta, joustavuutta ja tuottavuutta.Ota-Tuote Oy
puh. 09-5499 2400
info@otatuote.fi
www.fein.fi