Hallitse hankalien raaka-aineiden koneistusta

Dormer Pramet on esitellyt useita suurteholaatuja kovien raaka-aineiden jyrsintään ja tarkkojen kierteiden sorvaukseen.

Uudet jyrsinlaadut – M4303 ja M4310 – ovat pitkäikäisiä ja luotettavia laatuja esiviimeistelyyn ja viimeistelyyn.
Kumpikin laatu on kehitetty suurno­peusjyrsintään muottien tuotannossa. Ne kuluvat johdonmukaisesti ja ovat pitkäikäisiä. Perusaine antaa lastuaville särmille suuren kovuuden ja lujuuden. Ultraohut PVD-pinnoite parantaa lastuavien särmien sitkeyttä ja estää niiden murtumisen.
Prametin valikoimaan kehitetyllä uudella laadulla M4303 on erittäin suuri kulumiskestävyys. Se on kehitetty karkaistujen teräksien (yli 55 HRC) ja valurautojen jyrsintään, mutta sitä voidaan käyttää myös teräksien ja raudattomien metallien koneistuksessa. M4303 korvaa poistuvan laadun 7205.
Laadussa M4310 on optimaalinen tasapaino lujuutta ja kulumiskestävyyttä karkaistujen teräksien ja valurautojen koneistamiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös ruostumattomien teräksien, teräksien ja raudattomien metallien koneistuksessa. M4310 korvaa poistuvan laadun 7215.
Dormer Pramet on esitellyt myös erittäin hyvin kulumista kestävän laadun kierteiden sorvaukseen.
Uusi T8010 on ihanteellinen laatu tarkkojen kierteiden jatkuvaan sorvaukseen teräksiin, ruostumattomiin teräksiin, valurautoihin ja superseoksiin. Se laajentaa Prametin valikoimaa, kierteiden sorvauksessa, yleislaadun T8030 yläpuolelle.
Laadulla T8010 on erittäin hyvä kyky vastustaa kulumista ja se on toiminnallisesti luotettava. Sillä on myös parannettu kyky vastustaa plastisia muodonmuutoksia, joka puolestaan vakauttaa lastuavaa särmää ja mahdollistaa lastuamisnopeuksien suurentamisen.
Kullan värinen pinta helpottaa kulumisen seuraamista. Kova perusaine ja PVD-pinnoite on optimoitu toimimaan sisäisten jäännösjännitteiden kanssa ja pidentämään terän elinikää.

INFO

Lisätietoja uusista tuotteista saa Dormer Prametin asiakaspalvelusta tai paikalliselta jälleenmyyjältä. Sähköiset pdf-esitteet voi tallentaa
Dormer Prametin kotisivuilta, osoitteessa www.dormerpramet.com