Keyway osaksi Machineryä

Tammikuusta lähtien Keyway Oy:n liiketoiminta on tullut osaksi Machinery Oy:tä.
Tamperelainen Keyway on erikoistunut noin 30 vuoden ajan sahojen maahantuontiin, myyntiin ja huoltoon. Tuotevalikoimasta löytyy kaikki sahaukseen liittyen, niin metalli- kuin alumiini­teollisuuteen (vanne- ja pyörösahat, syöttölaitteet, terät, öljyt, voitelijat jne.) sekä omatuotantoryhmä X-Way®-materiaalinsiirtoon (rullaradat, mittavasteet ja materiaalimakasiinit).
Liiketoimintakaupassa tuotteiden ja edustusten lisäksi yrityksen omistaja sekä työntekijä Katri Manninen siirtyy Machinery Oy:n työntekijäksi vastuualueenaan sahaus.
”Odotan innolla siirtymistäni Machineryyn ja sen mukana tuomia uusia haasteita! Tiedän, että tämän muutoksen myötä pystyn palvelemaan asiakkaitani vielä entistäkin paremmin, yhdessä Machineryn laajan, iloisen ja erittäin ammattitaitoisen tiimin kanssa,” kertoo Katri Manninen.
”Liiketoimintakaupan myötä tulevat tuotteet parantavat merkittävästi tarjontaamme ja Katrin ammattitaito yhdistettynä meidän vahvaan myynti-/varaosa-/huoltotiimiimme tekee meistä vahvan tekijän tälläkin osa-alueella,” sanoo toimialajohtaja Kari Pirttilä.
Katriin voivat niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat tuttuun tapaan olla suoraan yhteydessä kaikissa sahaukseen liittyvissä asioissa.
– Olemme erittäin iloisia saadessamme naisenergiaa metallintyöstökonemyyntitiimiimme, iloitsee Pirttilä.

INFO

Katri Manninen, tuotepäällikkö, puh. 0440 999 604, katri.manninen@machinery.fi
Kari Pirttilä, toimialajohtaja, puh. 0400 510 736, kari.pirttila@machinery.fi
Katso lisää siirtyvistä tuotteista ja palveluista: http://www.keyway.fi/index.html
www.machinery.fi