Seco laajentaa PCBN-kääntöterien valikoimaa

Seco Tools on lisännyt PCBN-kääntöterien (monikiteinen kuutioboorinitridi) jo ennestään kattavaan valikoimaansa uuden laadun ja useita uusia terägeometrioita. Uutuudet tuovat tehokkuutta kovasorvaukseen ja monipuolistavat Secon erittäin lujaa CH3515-kääntöterälaatuvalikoimaa. Seco lanseeraa alalle täysin uuden kiinteän CBN150-kääntöterälaadun, pitkän ja lyhyen ­wiper-geometrian sekä laser­etsatut lastunmurtajat.

Secon CH3515-kääntöterälaatu toimii erittäin luotettavasti haastavissakin olosuhteissa ja hakkaavassa lastuamisessa. Vakiomallistossa on nyt entistäkin kattavampi valikoima kokoja ja geometrioita, joilla kovasorvausprosesseja saadaan optimoitua.
Kiinteä CBN150-kääntöterälaatu takaa erinomaisen pinnanlaadun kevyessä katkonaisessa ja jatkuvassa työstössä. Kääntöterien leikkuusärmien suurempi määrä auttaa vähentämään särmäkohtaisia kustannuksia.
Uudet pitkät WL- ja lyhyet WS-wiper-säteet parantavat kovasorvauksen syöttönopeutta ja/tai pinnanlaatua. WL-wiper-kääntöterät auttavat lisäämään syöttöä jopa 100 prosenttia pinnanlaadusta tinkimättä. WS-wiper-terillä lastuamisvoima puolestaan on parhaimmillaan 15 prosenttia pienempi, mikä helpottaa työstämistä epävakaissa olosuhteissa.
Secon uusien laseretsattujen lastunmurtajien ansiosta kääntöterät sopivat erityisen hyvin materiaalisovelluksiin, joissa on sekä kova että pehmeä kerros. Lisäksi ne mahdollistavat syvemmät lastuamissyvyydet ja suuremmat syöttönopeudet olemassa oleviin malleihin verrattuna. Käytetyn lasertekniikan ansiosta kääntöterien lastunmurtajien sileys saadaan varmistettua ja teräviä reunoja ja nurkkia vähennettyä verrattuna perinteisiin lastunmurtajiin. Nämä parannukset takaavat tasaisemman lastuvirran ja auttavat estämään lohkeamista, jolloin mahdollisia käyttökohteita on entistä enemmän.

INFO

Lisätietoja PCBN-kääntöteristä saat paikalliselta
Seco-jälleenmyyjältä tai PCBN-kääntöterien tuotesivulta.
www.secotools.com