Työntekijöitä ja ennustajia

Tämäkin vuosi on lähtenyt pirteästi liikkeelle ja talouden hyvä vire jatkuu. Tummia pilviä toki tapansa mukaan osa medioista tälle selkeälle taivaalle jo piirtelee. Negatiivisten uhkakuvien piirtely tuntuukin kuuluvan tiettyjen medioiden vakiovarusteisiin. Välillä tuntuu, että osa medioista haluaa tarkoitushakuisesti etsiä negatiivisia otsikoita – dramaattiset ja negatiiviset otsikot myyvät. Esimerkiksi nyt esiin nostettu aihe talouden kasvun hidastumisesta kääntyy väärillä painotuksilla helposti kuluttajan ajatuksissa taantumaksi. Kannattaa muistaa, että vaikka talouden kasvu hidastuisikin, se on silti kasvua. Eikä talouden kasvu ole vielä edes hidastunut, sitä joku on vasta ennustanut.

Mutta ennustaminen ja negatiiviset otsikot jätettäköön niille, jotka niistä leipänsä saavat. Konepajoille raha tulee töitä tekemällä, eikä ennustamalla ja tällä hetkellä pajoilla on positiivinen pöhinä päällä ja myös tulevaisuuden turvaavat uudistukset kone- ja laiteinvestointeineen ovat kasvussa. Hyvä!

Suomen teollisuuden tarvitsee uudistua, kertoo myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.–22.3. järjestettävän uutuustapahtuman Uusi Teollisuus -teema. Uusi Teollisuus -messut kertovat tarjoavansa täysin uudenlaisen tapahtumakombon, jossa asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working-tilat mahdollistavat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kuin etätöidenkin tekemisen samalla alueella. Tämä uutuustapahtuma on pääasiallisesti kohdistettu teollisuuden palveluiden, kunnossapidon ja työturvallisuuden ammattilaisille.

Valoisaa kevättä työntekijöille