Hertekiltä First Choice -ohjelma työkalujen kokonaishallintaan

Hertek Oy tuo Suomeen asiakkaidensa hyödynnettäväksi Kennametallin lanseeraaman First Choice -ohjelman.

Nykypäivänä lukuisilla valmistajilla on saatavilla suunnaton valikoima leikkuutyökaluja. Usein asiakkaan onkin erittäin haastavaa löytää mahtavista valikoimista juuri se oikea tilanteen vaatima työkalu tai kovametallilaatu. Myös Kennametallilta löytyy laaja kirjo terävaihtoehtoja erilaisiin työstötarpeisiin, mutta samalla he ovat ensisijaistaneet asiakkaan valintaa helpottavia perusasioita.

First Choice päivittäisten tarpeiden perustaksi
– First Choice -ohjelman avulla takaamme luotettavan ja laadukkaan työkalukokonaisuuden konepajojen päivittäisten tarpeiden perustaksi. Kun perusasiat ovat kunnossa, pystytään keskittämään voimavarat haastavien ja enemmän suunnittelua vaativien menetelmien kehittämiseksi. Me siis varmistamme asiakkaan selustan ja osallistumme asiakaskohtaisten menetelmien kehittämiseen onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi, kiteyttää Hertek Oy:n toimitusjohtaja Jari Sihvonen.
Sihvosen mukaan First Choice on tiivis kokoelma huippulaadukkaita lastuavia yleistyökaluja ja teräpitimiä. – Valikoima kattaa 80 % kone- ja laiterakennusteollisuuden päivittäisistä leikkuutyökalutarpeista. Kun perusasioiden hallinta on helppoa, saadaan henkilöresurssit käytettyä paremmin haastavampiin kohteisiin, näkee Sihvonen.

Printtinä ja diginä
First Choice -kokoelman kulmahampaana toimii erittäin helppolukuinen printattu katalogi. Lisäksi First Choice -valintaan löytyvät versiot interaktiivisena web-versiona, sekä Novo-valintaohjelmiston filtteritoimintona.
– First Choice on rakennettu taidokkaasti käytännön kokemuksiin perustuen. Lopputuloksena meillä on tämän myötä tarjota markkinoiden helppolukuisin ja tekniseltä informaatioltaan ylivoimaisesti kattavin valintaopas, arvioi Sihvonen.
– Oikean menetelmän, parhaan terägeometrian ja kovametallilaadun sekä teräpalaa suojaavan pinnoitteen valinta osuu tilanteen vaatimuksiin sopivaksi, eivätkä lastuamisarvotkaan vaadi enää kuin korkeintaan pientä sovelluskohtaista hienosäätöä, sanoo Sihvonen.

Nopea saatavuus
Saatavuus ja nopea toimitus on First Choice -ohjelman tärkein prioriteetti ja ohjelman kattamien tuotteiden varastosaatavuus on yli 97 %. Jatkossa kiireelliset toimitukset Hertek lupaa asiakkailleen parhaimmillaan jo saman päivän aikana.
– Tutustu Kennametal First Choice -ohjelmaan yhdessä edustajamme kanssa. Me pidämme tuotantosi käynnissä, lupaa Sihvonen.

INFO

Hertek Oy
Jari Sihvonen
toimitusjohtaja
puh. 050 317 0354
www.hertek.fi