HT Laser Tornio muuttaa maaliskuussa 2022

HT Laser Oy Tornio on valmistanut teräsosia teollisuuden tarpeisiin Torpin teollisuusalueella jo vuodesta 2003. Tänä vuonna HT Laser Oy tekee kasvuloikan ja muuttaa kokoluokkaa isompiin tiloihin.

Särmäyspuristin Aliko Giant SP 8000–1000.

HT Laser Oy pysyy edelleen Torpin alueella, uusi osoite on Virkamaankatu 7, entinen Verkkotehdas. Tiloja on syksystä saakka uudistettu ja remontoitu tarpeisiin sopivimmaksi. Noin 5 000 m2 tuotannolliset tilat, erinomaiset varastointimahdollisuudet ja logistiikan kannalta toimiva piha-alue valmistuvat lähiviikkoina.
 
HT Laser Oy palvelee keskeytyksettä

HT Laser Tornion tuotannon muutto ajoittuu viikoille 11–12. Asiakaspalvelu ja myynti palvelevat keskeytyksettä. Tuotantoon ei tule katkoksia. Em. viikoilla yritys toimii kuitenkin normaalia pienemmällä kapasiteetilla. Toimitusten sujuvuus varmistetaan yhteistyössä HT Laserin muiden yksiköiden kanssa. Jos tarvitset lisätietoja, ole yhteydessä myyntiin!


Jatkossa myös isot levyosat Torniossa tehtyinä

HT Laser Oy vastaa uusilla tila- ja koneinvestoinneilla nykyisten ja tulevien asiakkaiden tarpeisiin, ennen kaikkea isoja levyosia koskien. HT Laser Torniossa leikattavien ja särmättävien kappaleiden maksimikoko kasvaa oleellisesti, mikä on merkittävä parannus nykyisiin palveluihin.

HT Laser Tornion suurimpia koneinvestointeja kaudella 2021–2022 ovat laserleikkauskone Bystronic ByStar Fiber, 12 kW (4 m), laserleikkauskone Bystronic ByStar ByLaser, 6 kW (8 m), särmäyspuristin Aliko Giant SP 8000–1000 ja särmäyspuristin Bystronic Xpert Pro 250/3100. Toteutetut merkittävät investoinnit pitävät HT Laser Tornion vahvasti mukana Pohjois-Suomen teollisuuden ennätyksellisessä investointitahdissa.


Lisää tuotannollisia työpaikkoja

HT Laser Tornio on tähän saakka työllistänyt noin 15 metalliteollisuusammattilaista. Työntekijä­määrä tulee investointien myötä kasvamaan noin 25 henkilöön. Yritys on palkannut jo useampia osaajia sekä alasta kiinnostuneita uusia työntekijöitä, ja etsii edelleen mm. ammattitaitoisia särmääjiä.

HT Laser Oy panostaa ammattitaitoisen työvoiman löytämiseen, pitämiseen ja kouluttamiseen monin tavoin yhdessä alueen oppilaitosten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Huhtikuussa 2022 aloitetaan mm. oma rekrykoulutusohjelma särmäykseen liittyen.

HT Laser Tornio
Juha Riihimäki, yksikönpäällikkö
puh. +358 400 548 981
juha.riihimaki@htlaser.fi
www.htlaser.fi

Särmäyspuristin Bystronic Xpert Pro 250/3100.