Modulaarinen rakenne tuo kiistatonta hyötyä sekä kustannuksissa että tehokkuudessa

Kennametal KSEM Plus modulaarinen vaihtopalapora kattaa halkaisijat alueella D28 mm – D127 mm. Varsipituudet vakio-ohjelmassa vaihtoehdoissa 1.5xD, 3xD, 5xD, 8xD ja 10xD. Palageometriat ja kovametallilaadut kattavasti kaikille yleisimmille materiaaleille.


KSEM Plus -modulaaripora on keskiraskaiden ja raskaiden konepajojen reikätyökalu, jolla pystytään tehostamaan suurten reikien poraamista huomattavasti. Tehokkuuden lisäksi se parantaa myös tuotantosi varmuutta ja vakautta.

Poralla saavutetaan U-porille ominaisten suurten leikkuunopeuksien lisäksi jopa 0,5 mm kierrossyötöt. Tämä tarkoittaa monessa kohteessa kolminkertaista suorituskykyä kilpailevaan menetelmään. Suurissa tuotantokappaleissa puhutaankin valmistusajassa usein jopa useiden tuntien parannuksesta.

KSEM Plus -poran ominaisuuksiin lukeutuu myös päällekkäisten levyjen läpi suoritettavat, niin sanotut nippuporaukset. B1-mallisen porakruunun kyljessä sijaitsevien ohjauspalojen ansiosta voit porata menestyksekkäästi myös kohteita, joissa esimerkiksi valuaihiossa alkureikä sijaitsee hankalasti pois valmiin reiän keskiöstä. Tämän kaltaisissa kohteissa riittää, kun teet esimerkiksi varsijyrsimellä pyöräyttämällä lähtöreiän oikeaan kohtaan siten, että ohjauspalat ylettyvät tukemaan porausta. Tämän jälkeen pora selviytyy hankalasta kohteesta kertalastulla.

Modulaarinen rakenne tuo tehokkuuden lisäksi myös säästöjä kustannuksissa, kun samaa kruunua voidaan käyttää aina oikean varsipituuden kanssa. Myös mahdolliset vauriotilanteet ovat kevyempiä kuluiltaan, koska lähes poikkeuksetta riittää pelkän porakruunun uusiminen kokonaisen työkalun sijaan.

KSEM Plus -tuoteperhe on mukana Kennametalin parhaillaan voimassa olevassa kampanjassa. Nyt on siis erittäin hyvä hetki tutustua aiheeseen.

– Ota yhteyttä myyjiin, niin testataan työkalu tuotannossasi, rohkaisee Hertek Oy:n myyntitiimi.

Hertek Oy
puh. 019 483 050
hertek.fi