HT Laserin monipuoliset CNC-koneistus- palvelut

HT Laser kehittää tuotantoaan toimitusaikojen nopeus ja pitävyys edellä. Muutaman viime vuoden aikana yhtiö on investoinut CNC-koneistuskapasiteettiin ja kotiuttanut koneistustyötä. 

Tällä hetkellä HT Laserilla on yhteensä 13 CNC-koneistuskeskusta eri yksiköissä: Kaarinassa, Keuruulla, Tampereella ja Vieremällä. Myös sisaryritys Elekmerkin koneistuskapasiteetti Keuruulla on käytettävissä. Edelleen hyödynnetään myös laajaa yhteistyöverkostoa. Konekanta soveltuu terästen lisäksi lujien- ja kulutusterästen sekä alumiinin työstöön.

Yhtiön uusimpia laiteinvestointeja on Mazakin pystykarainen liikkuvapylväinen työstökeskus 3000 x 800 mm pöydällä. Käytössä on lisäksi useita pääosin Mazakin vaaka- ja pystykaraisia työstökeskuksia sekä 5-akselinen kone. Monipuolinen työkaluvalikoima ja magneettikiinnitys levymäisille kappaleille takaavat tehokkaan tekemisen.

HT Laserin palveluvalikoimaan kuuluu myös CNC-sorvaus automaattisella tangonsyötöllä (tangon halkaisija max 80 mm.). Suurin sorvattavan kappaleen halkaisija 340 mm ja kappaleen pyörähdyshalkaisija 695 mm. 

Isompien kappaleiden koneistus onnistuu 4 metriin saakka ­Tosin Kurimin pöytämallisella työstökeskuksella. Kokoluokassa työstöala 2000 x 3000 mm käytössä on myös pystykarainen 2-pylväinen portaalikone kääntyvällä yleisjyrsinpäällä. 

INFO

www.htlaser.fi