Hysteriltä uudet lyhytrunkoiset 7- ja 8-tonniset trukit markkinoille

Perinteinen trukkivalmistaja Hyster on laajentanut suosittua Fortens-sarjaa uusilla lyhytrunkoisilla trukeilla, joiden nostokapasiteetti on aina kahdeksaan tonniin saakka. Kaikki tämän kokoluokan Fortens-koneet ovat saaneet päivityksen. Hyster-trukkeja Suomessa edustaa RealLift Oy.

Hyster on lanseerannut markkinoille kokonaan uudet 7 tonnin nostokapasiteetin omaavat H7.0FTS- ja H7.0FTS9-trukit sekä 8 tonnin nostokapasiteetin H8.0FTS-trukin. Uudelleen suunnitellun vastapainon ansiosta trukkimallit tarjoavat paremman vakauden ja saman nostokyvyn käyttäjälle vertailutrukkeihin nähden, mutta ovat jopa 327 mm lyhyempiä rungoltaan. Uudet trukit tarjoavatkin näin käyttäjälleen optimaalisen vaihtoehdon toimintoihin, joissa tilat ovat rajalliset. 

Lyhyempi trukin runko on mahdollistettu korkeammalla vastapainon muotoilulla. Näkyvyyden takaamiseksi, uusissa trukkimalleissa on vakiona paremmin sijoitettu peruutuspeili sekä optiona on saatavana peruutuskamera LCD-näytöllä. Malleista on mahdollisuus saada myös kapeampi optio, jossa vetävässä päässä on yksikköpyörät paripyörien sijasta. Näin trukki soveltuu entistä kapeampaan työkäytäväleveyteen. 

Koko H6.0-8.0FT-sarjassa mastojen muotoilu on myös uudistettu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia, joissa näkyväisyys kuormalle sekä haarukoille korostuu. Tämä on toteutettu muun muassa uudella vapaanosto- sekä nostosylintereiden sijoittelulla. Uudet mastot mahdollistavat kuorman nostamisen 6565 mm korkeuteen.

Uudet kehittyneet moottorit

Mastojen lisäksi myös trukkien dieselmoottorit ovat kehittyneet entisestään. Trukkeihin on nyt vaihtoehtona Stage V -päästöluokan Kubotan 3.8 l 55 kW:n moottorin tilalle saatavilla myös tehokkaampi 82 kW:n moottori. Uusi moottori mahdollistaa päästöjen vähentämisen lisäksi ajamisen sekä nostamisen nopeammin, joka vuorostaan lisää työskentelyn tehokkuutta. Diesel-moottorien lisäksi koko Fortens-sarja on saatavilla myös nestekaasumoottoreilla. 

Päivitetty mallisarja takaa asiakkaille paremman käytettävyyden sekä paremman tuoton investoinnille. ”Uusien trukkien sekä päivitetyn mallisarjan ansiosta olemme entistä kilpailukykyisempiä tämän koko luokan trukeissa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajemmin logistiikan ja materiaalinkäsittelyn tarpeissa”, toteaa RealLiftin trukkien myyntipäällikkö Pasi Manninen.  

INFO

RealLift Oy

Pasi Manninen

trukkien myyntipäällikkö

puh. 040 773 9356

pasi.manninen@keslift.fi

www.keslift.fi

www.trukki.com